Wangjandnoi klar til muay thai kæmper

“Noom Shi Waz”, Wangjandnoi S.Talangchai muay thai trainng camp afslører hans liv er glad. Han flytter til arbejde på Maha Sarakham og indrømme, at han stadig elsker muay thai. Nu skal han uddannelse til kampen med Jarerntong Kiatibanchong muay thai lejr på 1 juni på Kamphaeng Phet og advare nye boksere gemme deres penge til livets afslutning.
25 år siden, ry for Wangjandnoi S.Talangchai muay thai training camp er velkendte i Thailand. Han er en højtydende gebyr høj bokser Wan sang Chai krig og i B.E. 2536 skaber han en post ved at være en stor bokser af journalister Idrætsforening. Når han holder op med at kæmpe, bliver han en slagter i sin hjemby kone på Amphoe Kosum Phisai, Maha Sarakham. For nylig, hans navn er i Nyheder overskriften, at han vil komme tilbage til at kæmpe Jarerntong Kiatibanchong på Wan sang Chai krig på 1 juni på Amphoe Pran Kra Tai, Kamphaeng Phet.
Derefter, en reporter undersøge nyheder så Wangjandnoi indrømme denne nyhed er en sand og meddele, at han kommer tilbage til træning igen. “Selv om jeg er 46 år gammel men jeg altid tage sig selv. Jeg ønsker at gøre muay thai cirkel farverige og jeg stadig elsker muay thai, fordi mit rygte kommer fra boksning. Jeg følger boksning nyheder altid og vil advare nye boksere skal gemme deres penge til livets afslutning, fordi pengene er meget vigtigt. Alle skal spare penge for et lykkeligt liv.”
Lamnampong meget god i vægt defineret
Lamnampong (P.Todsaporn) Ta Wan Na Jean muay thai camp vil kæmpe i vægt 117 pounds med Sornnarai S.Sommai muay thai training camp for grant Sommai Sakulmetta ønske i S.Sommai krig på 28 juni på WigAir i Thailand.
Sidde Paktanang, S.Sommai’s assisterende personale sige Sommai vil Lamnampong til at kæmpe med Henning S.J.Toi Padrew i T.Chaiwat krig på 21 juni på WigAir men de vægttab er ikke lig. Henning vægt er 116 pounds men Lamnampong vægt er 117 kilo, så de kan kæmpe. Men Sommai Sakulmetta angive Lamnampong til at kæmpe med Sornnarai S.Sommai i den første runde af S.Sommai krig på 28 juni på WigAir.
Anden kamp i denne kamp er omfatter; Saknarin Sorung der kommer tilbage til en god form muay thai bokser kæmpe med Mangkorntong N.Sripoung camp, Gomeen S.Worachod en ny top bokser beat Sangtong S.Suradet, Fahpenhneng K.R.S.Gym mødes Petchpusang Tanasak Transport, Wansodsai sidde J. mødes Sandsakchai O.Kwanmeoung, Ploypaitun K.Romsritong gamble 2 millioner baht med Lukson Chaymeenbury og Fahluang Suwit Gym kampen i første runde med Petchsila C.Kaw Yu Ha Ezuzu.

muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camp Thailand

1 thought on “Wangjandnoi klar til muay thai kæmper

  1. Andy Shane

    I dag er alle stadig huske Wangjandnoi hvordan han var god bokser i 20 år siden. Men de har et spørgsmål, hvorfor S.Talangchai muay thai trainng lejren ikke underviser nogen bokser i dag.

Leave a Reply