Mit sikre hans muay thai

Mit Nakorn bekræfter Chamortong S.Yupinta muay thai training camp klar til at kæmpe med Satanpob Sitarnupab camp i første runde af Muay Thai Lum Pi Ni Greg Grai på lørdag 19 januar på Lum Pi Ni stadion. Muay thai fans bør ikke bekymre sig om Chamortong, selv om han stopper kampene lang tid siden, men han vil kæmpe uden problem.

Chamortong S.Yupinta muay thai training camp , muaythai-thailand.com , vil kæmpe med Satanpob Sitarnupab i Muay Thai LumPiNi Greg Grai på lørdag 19 januar på Lum Pi Ni stadion i Thailand. Mit Nakorn afslører han bekræfter Chamortong klar til at kæmpe, men han stopper kampene længe siden men han vil kæmpe uden problem. Muay thai fans bør ikke bekymre dig om han miste eller vinde, fordi denne kamp bliver hård og sjov.

“I denne kamp, Chamortong er uddannelse i sin hjemby, Nakhon Si Thammarat. Hans krop er perfekt til at kæmpe med Satanpob så muay thai fans ikke bør bekymre dig. Jeg tror fuldt og fast denne kamp vil sjov og indtryk. ” Mit Nakorn sagde.

Kokiat styre Sueabins træning

Mongkol Kreuwkeaw confrims om Kokiat, Somkiat Leangprasit, en manager Kiatjarernchai muay thai lejr aldrig få en mester præmie i hans gym. Han vil styre Sueabin’s traning Kiatjarernchai af sig selv. Hvis Sueabin vinder Keawkla Keawsamrit i Jao Muay Thai krig på lørdag 19 januar på Aom Noi, vil han passere i den næste runde så han kæmper fuldt ud.

Mongkol Kreuwkeaw, Nob Koryai, et Kiatjarenchai personale åbne hans sind med en Muay Siam journalist, leder af Kiatjarernchai i den tidligere Kokiat, Somkiat Leangprasit, aldrig få en mester præmie i hans gym. Somkiat styre Sueabin’s traning Kiatjarernchai, der vil kæmpe med Keawkla Keawsamrit muay thai training camp i Jao Muay Thai krig på lørdag 19 januar på Aom Noi. Sueabin kan kæmpe fuldt så muay thai fans ikke bør bekymre dig.

“Hvis Sueabin vinder Keawkla Keawsamrit, han vil passere i den næste runde så han vil kæmpe fuldt og muay thai fans bør ikke bekymre dig. I denne kamp, en manager Kokiat styre Sueabin’s traning selv hver aften og vil give en belønning, hvis Sueabin vinde. Når boksere i Kiatjarernchai Gym vinder, vil de modtage en penge belønning, mere end deres løn, der afhænger af Kokiats glæde. Hvis du ikke tror på denne nyhed, kan du bede alle boksere i mit fitness center om hans belønning.” Nob Koryai, Mongkol Kreuwkeaw bekræfter.

muay thai introduktion: muay thai training thailand, muay thai træningslejr , muay thai camp thailand

3 thoughts on “Mit sikre hans muay thai

Leave a Reply