“Peankhon” vil kæmpe med “Kumarndoi” alvorligt.

Thep Thamma eller teamarbejde i Suek en Thong Chai har accepteret det nu han har bragt Peankon til at kæmpe med Kumarndoi i 117 pounds denne 30 November, 2016 Rachadamnern boxing stadium. Desuden er det vægten, der Peankon har aldrig kæmpet før. Derefter, Big Song vil gerne vide prisen ham for kæmper i dette spil.

 

Thep Thamma eller teamarbejde i Suek en Thong Chai har afsløret at nu Peankon T. Surat Daewroj har viste hans hot form uden at miste nogen for 10 kampe. Ligeledes promotor Thongchai har bedt teamwork om prisen Peankhon at bekæmpe, men der er ingen, der kan fortæller om dette emne klart. Derudover gør det store sang føle sig ikke tryg ved prisen. Men med sin varme form han kunne den store pris for sikker, især for at være den foretrukne ene Muay Thai fans af Suek en Thong Chai. Og han har vundet for adskillige kampe.

Leave a Reply