Muay Thai teknik

Muay Thai teknikker fra muay thai camp i Thailand er den måde du effektivt bruger otte våben i Muay Thai som er fists, albuer, knæ og fødder. De omfatter også Muay Thai tricks Mae Mai (Master Tricks) og ser Mai (gratis Tricks) som er de kæmpende bevægelser i Muay Thai Boxing.

Muaythai teknikker blev kendt som “kunst af otte lemmer”, som der er otte fysiske våben at kæmpe med: fists, albuer, knæ og fødder. De mest ejendommelige muaythai teknikker, som også differentiere Thai boksning fra kinesisk og japansk kampsport, er relateret til brugen af albuer og knæ til i sidste ende ødelægger modstanderen. Risikoen for skader fra sådanne slag er ganske høj, derfor i mange internationale turneringer albuer strejker er forbudt, straffer thailandske jagere når matches mod udenlandske mestre. Selv i Thailand, ond albue/knæ kombinationer er sjældent set i dag, som muay thai, selv er under udvikling i en mindre ren form for traditionel Thai boxing eller muay thai.

Traditionelt, kunsten at pahuyut blev opdelt i to hovedkategorier: muay lak og muay kiew. Førstnævnte er på randen af udryddelse. Det var kendt beskadigede par master boksers årtier siden, men du ikke kan se den længere, heller ikke undervises og heller ikke i ringen. Vægten var på dødbringende kombinationer af angreb og modangreb, kampene på meget tæt hold og i en lige linje. Kampene var mere statiske, med mindre plads at flytte, så strategien var baseret på hastighed og effekt. Mindre slag blev udvekslet, som både modstandere skulle være meget forsigtige med at forsvarer sig effektivt og til at kunne modangreb. Muay kiew (stilfulde boksning) er på modsatte, spektakulære, standardiseret muaythai bekendt, fuld af tricks, falske bevægelser og klassiske teknikker.

Stansning teknikker
Den mest grundlæggende og let strejker at lære for muay thai er slag!Starter ved at lære mekanik og teknik af hver og punch. Når du føler dig komfortabel kan kaste basics (jab, cross/straight, hook og uppercut) du begynde at sætte dem sammen i dødbringende punch kombinationer!Bedste ståltolden uanset om det er i boksning, muay thai eller MMA er lige, quick trykker… ikke sløjfe vilde dem! Kontroller din fokus på den Stansning teknik først før du føjer magt til det!

Muay Thai Kick teknikker
Læring muay thai teknikker til hvordan du kaste et kraftig spark bør være en topprioritet for alle stræber efter at blive en muay thai fighter eller praktiserende læge.Der findes forskellige typer muay thai spark, som du bør lære og perfekt til at føje til din arsenal af angreb!Når du kaster en muay thai kick du bruger de stærkeste muskler i din krop og slå din modstander med skanke af din rock hard forfjerdinger… selvfølgelig kicks vil såre modstanderen hvis/når de lander!

Muay Thai vinklet strejker
Albuer er nogle af de mest brutale, deadliest og grusomme muay thai teknikker, du kan komme i land.Lær at smide en vandret albue, lodrette albue og spinning back albue at tage nogle reelle skader og opskæres din modstander!Selv hvis du er en amatør muay thai fighter, som ikke er tilladt at kaste albuer helt endnu, stadig lære disse dødbringende slår så når du aktivere pro eller komme ind i en tæt kvartaler street kamp, du skal være forberedt!

Muay Thai knæet teknikker
Muay thai knæet teknikker er let at lære, men svært at perfekt. Når du er i stand til virkelig få hofterne ind i dine knæ strejker vil du tilføje en enorm magt til dem.Uanset om du lander en knæet strejke til hovedet, sternum, ribben eller lår, kan jeg garantere at din modstander vil begynde at bekymre dig om dine knæ, jo mere du lander dem!Husk på der er et par forskellige typer knæ til at smide når kampene uden for eller inde i et clinch slag.

1 thought on “Muay Thai teknik

Leave a Reply