Sia Nao vil gerne udfordre “Palangthip og NongBeer”.

For master par bokser af Suek Phetyindee i Thailand på denne 15 marts 2013 på Lumphinee, vil Palangthip N. Sripheng muay thai training camp stå med Nongbeer Chokngamwong Camp som den første kamp. Derefter, Sia Nao Phetyindee har udfordret dem at bevise, hvem der skal have bedre form. På den anden side, er denne kamp interessant, fordi deres erfaringer og udholdenhed er på samme måde. Således kan de muay thai fans juble hver af dem.

Teamwork af Phetyindee afslørede, at “det er overraskende, fordi dette par bokser har aldrig mødt hinanden før, og de vil stå over med hinanden for første gang på denne 15 marts 2013 uden at gøre muay thai fans til at blive skuffet selvfølgelig. Desuden, på grund af den samme erfaring og udholdenhed, det kan ikke se om deres forskellige evne. Således muay thai fans kan ren og skær hver af dem uden at vinde i en runde og vinderen vil vinde store mængder af penge til million baht fra sub-distriktet herse af Phorchorsor”.

For andre andet par boksere fra andre lejre er der Yokwitthaya Phetsimeun vender med Saksuriya af 5 stjerner kylling, Phanomrunglek Kertmu 9 muay thai camp vender med Onechana A. Bunchuay, Phetsila Kertmu 9 vender med Baikan W. Sangthepmorakot at forstå for Thailand champion, Khomsaimai vender med Khlasiam N. Sripheng, Chainoi Warawut vender med Fasongsang Windysport muay thai training camp, Phetthai Kertnadee vender med Jalay Luakromkhlao og andre.

“Satanfa” har sin egen erfaring og styrke.

“Advokat Toi” eller Sombun Nirutthimethee er sikret af Satanfa Sakami eller mester af 118 pund i kanal 7. Han er sikker på, at Satanfa ikke kan have formen værre, fordi han havde bare forståelse for mester i Lumphinee muay thai stadium fra Rambo Rayong eller Chokphreecha Sakulchia muay thai lejr. Således bør ikke Satanfa være bange for kæmper med Siakim sidde Sorthor Taew, fordi han er bare en ny generation kommer efter Satanfa. Derefter, advokat Toi mener, at Satanfa har mere erfaring og styrke end Siakim for sikker.

Advokat Toi sagde, at “For denne nye kamp af Suek Kertphet, Chun Kertphet har arbejdet hårdt hele tiden ved at kigge i denne løbende program, selv om han er at få ondt på ryggen. Desuden, denne 22 marts 2013. Der kan være mester par bokseren Lumphinee muay thai stadium at sættes op pænt uden at møde hinanden før eller Satanfa Sakami eller mester af 118 pund i kanal 7 vender med Siakim Sorthor i 118 pund. På den anden side, det kan ikke gætte, hvem bliver vinderen mellem friskere eller Siakim eller de mere oplevelser eller Satanfa. ”

Derudover sagde advokat Toi “Jeg ved ikke, hvordan andre mennesker se denne par bokser, men jeg tror, at Siakim fra muaythai-thailand.com er næppe til at overvinde Satanfa, fordi Satanfa har flere erfaringer og styrke end Siakim. Således han kan blive vinderen og derefter for denne kamp Siakim kan være besejrede eller bankede.”

muay thai information: muay thai training thailand , muay thai træningslejr , muay thai camp thailand .

3 thoughts on “Sia Nao vil gerne udfordre “Palangthip og NongBeer”.

  1. tom

    Palangthip og NongBeer er både berømt bokser i Thailand. Så det vil være den spændende muay thai match og mange mennesker vente med at se denne kamp.

  2. michael Newton

    Træneren for NongBeer tror, ​​at han vil vinde, og næste kamp skal han kæmpe med bedre bokser. Så hans træner styre muay thai træning i hver dag.

Leave a Reply