“Kwag” er understreget for at gøre den gode atmosfære af råber op hver favorit bokser af alle boksning lejre.

Sia Khwag P.K. har afsløret hans sind at nu har han jublede op hver favorit boksning lejr. Desuden, alle har kæmpet fremragende kan modtage guld ligegyldigt små eller store boksning lejr. Derefter, kan det øge den gode atmosfære til boksning cirkel, mens det kræver for de nye generation boksere til at komme ind i boksning cirklen meget mere. Men de bør ikke komme til at kæmpe i boxing stadium for en gangs skyld tid kun og har været forsvundet med forårsager de dårlige effekter denne cirkel meget.

 

Sia Kwag P.K., promotor af P.K. Sanchai og de fremragende eksperter har afsløret, at han gerne vil øge den gode atmosfære i dette boksning cirkel. Derefter, hver bokser, der har kæmpet i den pragtfulde måde kan modtage hans guld uden bange. Derudover ville han gerne se den nye generation dem til at kæmpe i denne boksestadion meget mere. Han ville dog gerne se nogen mennesker, der kræver deres egen fordele at snyde i denne boksning cirkel. Derfor, hvis det er denne måde, vil det medføre en dårlig trend denne cirkel i fremtiden.

Leave a Reply