“Ouan” kan ikke garantere for vinderne fra de to kommer fra forskellige programmer.

I øjeblikket, vil der være 2 par, dem fra forskellige program kæmper dette spil; nemlig Yodmongkol Muengseema kæmper med Phet A. Phimonsree og Chomhoad nært forestående luft kæmper med Yothin F.A. gruppe Suek Chitmuengnon denne 8. August i 2016. det kunne være morsomt spillet, men nu Auanmuengnon er accepteret, at han er stadig usikkert om vinderen spillet.

 

Suek Chitmuengnon der bliver transmitteret af 8. August i 2016 Rachadamnern, nu Chit Meungnon har lavet lister over master one eller Rambo Phetportoror kæmper med Chuchareon Dabransarakham som følge af den anden, eller Sansatan P.K. Sanchai Muaithaiyim kæmper med Manasak Chitmuengnon, den støtte, eller Yodmongkol Muengseema kæmper med Phet A. Phimonsri, Chomhoad overhængende luft kæmper med Yothin F.A. gruppe , Kengkat P. Phekko kampe med Fahmai P.K. Sanchai Muaithaiyim, Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim kæmper med Mangkornthong T. Morsri og K. Kai P. Prasit kæmper med Nuengphayak Ph. Chareonphat.

 

Derfor afslørede Ouan, at der er to udestående parret, dem fra forskellige program til at kæmpe med hinanden; nemlig Yodmongkol Muengseema kæmper med Phet A. Phimonsri og Chomhoad nært forestående luft kæmper med Yothin F.A. gruppe. Udover, de er begge fremragende dem, dette spil vil være sjovere for sikker. Derefter, Muay Thai fans bør komme til at juble for par, en dette spil meget.

Leave a Reply