“Oungbak” vil deltage på den nye match med “Kaewkangwarn”.

Nu, Suek sand For du har lige været i den ene del af programmet boksning. Derefter, teamwork af dette program vil have de gode tider til at arbejde denne fredag 5 August, 2016 den internationale Rangsit boksestadion transmitteret kanal 24 siden kl. Derudover vil der være mange boksere tiltræder denne boksning cirkel. Derudover vil der de første par, en; nemlig Kaewkangwarn Plewwayo kæmper med Oungbak Sitsarawatsia. Hertil kommer, nu er Oungbak hot form i denne alder.

 

Derfor sagde Oungbak, at i denne tid, han er virkelig glad for at kæmpe om dette nye program, så han vil betale hans god opmærksomhed at gøre skuffelse til Muay Thai fans sikkert.

 

Desuden, denne gang vil være verdensmester tidspunktet for ham at forstå den champion bælte, der er god mulighed for ham meget. Nu, Oungbak har praktiseret selv udmærket, han kan blive for at være vinderen dette spil sikkert selv om han har hans anden ydelse end hans par, en.

Leave a Reply