Find den nye løsning til at få hævn over “Bold”.

Nu, Montai Sakmethee eller den store træner Teedet 99 boksning lejr har set Superball Teemuenglei, svaghed, det finder løsningen til at forbedre sin præstation for at være mester. Desuden, i øjeblikket Teedet planlægger at give et stort pengebeløb til ham for hvis han kan vinde Superlek denne kamp.

 

Derudover har nu Superball Teemuenglei holdt sig til praksis Teedet 99 af Sia Tee Teedet efter at have vundet Jamesak Sakburiram og Chomphichit Sitsavebuntham. Derefter, i den næste match vil han hævn med Superlek af Rattanabundit Universitet som master Suek Chuchareon Muai Thai og Suek Millionnaire Savebuntham. Denne kamp vil desuden udsendes denne onsdag 27 juli, 2016 Rachadamnern boxing stadium skal støttes af Sia Mor Chuchareon Raweearamwong. Men i den tidligere Superball har været slået tredje runde, men i denne runde, Montai Sakmeethee eller den store træner af Teedet 99 er virkelig sikker på, at det ikke kunne være samme måde. Hvad mere er, vil det være ændring, hvis han har studeret fra bånd den sidste kamp for planlægning som den nye måde.

 

Montai har givet nyheder, for kampen at Superball blev slået af Superlek, dengang han stadig ikke tilhører medlem af Sia Tee boksning lejr. Det var desuden med hans taber fordi han havde trådt tilbage hårdt uden at strække sine muskler til at blive ramt direkte. Desuden har Superlek hans forskellige strategier til at kæmpe med sin større størrelse af kroppen også. Derefter, for denne kamp Superball gerne hævn med hans gode opmærksomhed og adlyde.

Leave a Reply