“Jarensab-Dounpae” har en retro kamp at få penge 2 Million Baht

Mit Nakorn sagde hver muay thai bokser er forsikret og har en god tilhænger, så de øger et bet på Jarensab-Dounpae kampen 2 millioner baht for arving behovet allerede.

 

Mit Nakron, en fortaler for Wan MitChai krig på RadChaDamNeon på 6 marts i paryk luft sagde efter han tage en bokser, W Jarensab (Kiatbanchong) Sakgreerin muay thai training camp til at kæmpe med Dounpae, Nuengubon (Chailed) Santiubon, en mester muay thai, en velkendt bokser for mange år siden. De vil kæmpe igen i Wan MitChai krig på 6 marts i paryk luft efter at de har en tvivlsom kamp i den sidste kamp, fordi Dounpae tab i sidste runde under han har jo flere point.

 

I først, hver side har en bet fem hundrede tusinde Baht så det samlede beløb er 1 million Baht. Så to bowers vil hæve penge til otte hundrede tusinde Baht, hver side er tre hundrede tusinde Baht, så samlet er 1,6 millioner Baht, men disse penge stadig ikke nok til at dele, så de tilføje penge til hver side en million Baht. Nu er den samlede satsning 2 millioner Baht allerede fordi de har en god tilhænger. Når dette er deres behov, koordineret jeg som arrangør og initiativtager. Vi er klar til at tage alle bet til før dagens kamp og jeg gemme et depositum omhyggeligt.
“Chun” advarer for at se 2 sidste kampe

 

Mr.Chun Kiattipetch garanterer to sidste kampe på LumPiNi GregGrai muay thai Champion. Bet af hver kamp er 2 hundrede tusinde Baht. De er fulde af tillid muay thai fans kan satse og advare dem om at se nye generation boksere. Hvis de er smart, vil jeg ikke tage dem til at kæmpe i en stor kamp.

 

LumPiNi GregGrai Champion på 8 marts skaber livlighed i boksning cirkel. Efter Mr.Chun Kiattipetch åbent alle liste kampen troede Muay Siam, der rapporterer til muay ved thai fans løbende. Nu, Bigchun advare muay thai fans, at de ikke bør komme hjem efter den store kamp er færdig fordi jeg vil have dem til at se to sidste kampe. De kampe af Kunpan Kiattijarernchai muay thai training camp med Chameounkpetch Jidmeoungnon muay thai camp og andre kamp er Paleehadlek Krawparaorayong med Naleedet S.Suradet. Bet af hver kamp er 2 hundrede tusinde Baht. De er nye generation boksere i “Banponmeoungdee”.

 

“Jeg bekræfte to sidste kampe vil skabe en stor bet for Kunpon er en top muay thai fra paryk Mo Chit i Thailand og Chamoenkpetch er en god bokser. Selvom bokser i sidste kamp er en 100 pounds vægt, men jeg kan bekræfte er de god bokser. Hvis de ikke er gode, vil jeg ikke tage dem til at vise i LumPiNi GregGrai mester.” Mr.Chun sagde.

1 thought on ““Jarensab-Dounpae” har en retro kamp at få penge 2 Million Baht

  1. michael

    På 15 år siden, kender hver Muay Thai fans i Thailand, som Jarensab er en af ​​top 5 kæmpere. Så Jarensab har mange Muay Thai fans vente med at se hans kamp og træning.

Leave a Reply