“Sia Mor” har påpeget, at de fremragende to par dem vil kæmpe med hinanden underholdende for sikker.

“Sia Mor” har lavet lister over de store to par, dem; nemlig Phetsaipha Sorchor Wichitpadraew kæmper med Khwan S. Plearnchit og Phomthong Singbansrang kæmper med Rittidate S. Meeudorn Suek Chuchareonmuaithai og Suek Safebuntham. Derefter vil de kæmpe med morskab på grund af at være medlem af de store og velkendte boksning lejre at gøre troen til eksperterne til at betale en masse penge.

 

Desuden, for Suek Chuchareon Muai Thai denne mandag 27 juni, 2016 Rachadamnern, Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong og Safebuntham Phakpho har lavet lister over par dem mellem mester fjer vægt Rachadamnern eller Chomphichit Sitsavebuntham at hævn Superball Teemuenglei og andre betydelige dem; nemlig, Phetsaifah Sorchor Wichitpadraew kæmper med Kwan S. Plernchit, Pomthong Singbansrang kæmper med Rittidate S. Meeudorn, Rachasak Teedet 99 kæmper med Chomphikhad Chuwattana og andre.

 

i går aftes, har Sia Mor afsløret om parret dem dette program, ud over de master, der jublede underholdende, der er andre til at kæmpe med hinanden sjovt på grund af kommer fra de store, pålidelige og kendte boksning lejre. Derudover er disse boksning lejre Sorchor Wichit Padraew boksning lejr, Sia Khwag P.K. boksning lejr og Tee Teedet 99 boksning lejr. På samme måde, det omfatter Rachasak og Superball at kæmpe dette program, det menes, at Sia Tee Teedet vil give en stor mængde af penge dette spil. Således ikke eksperter bokser gå glip af for at se dette program mandag Rachadamnern absolut.

Leave a Reply