Muay Thai fans fordel af Phayakthongkham version boksning program.

Litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong eller den kvindelige promotor af boksning program af Phayakthongkham har bragt de gode boksere til at kæmpe Suek Phetkertphet denne tirsdag 31 maj i 2016. Således vil der være de overfyldte boksere dette program, nemlig, Banlangngen P. Pheannaphat Mareemat til at kæmpe med Raktemroi Sorchor Wichit Padraew som den tredje gang efter vender som dobbelt tid at tage tænder til at blive vinderen og taberen. Derfor er der de andre gode boksere at deltage dette program også.

 

Suek Phetkertphet program, nu det kan vende tilbage for at give lykke til fans Muay Thai igen. Desuden, nu litunent L eller Ying Phanitcha Theeradatephong har valgt alle listerne i Phayakthongkham version udmærket. Således kunne Muay Thai fans fordel af dette program, især for de master af Drude at kæmpe som den tredje gang for at gøre morskab sikkert.

 

Derfor, dette program kan bestå af andre kendte boksere; nemlig, den første, eller Phetsanguan til at kæmpe med Dateudom Singnawaarwut i 106 pounds, Khomphet Sitsarawatsia til at kæmpe med Kraduklek K. Klomklaew i 100 pounds, Khunphon Sitkaewphraphon til at kæmpe med Hachalarm Sitphuphantu i 131 pounds, Phetsomphong Sorchor Wichitphadraew til at kæmpe med Phetphailin Singbansrang i 107 pounds og den understøttende boxer eller Chaila Sarawatphaemahathai til at kæmpe med Onemeechok Phuhongthong i 116 pounds efter den anden, eller Pomphet Singbansrang til at kæmpe med Singthongnoi Kerttikittiphan.

Leave a Reply