Der er alle de lister, der er opført på “Phumphanmueng” til at kæmpe på denne 7 juni.

Nu, direktør Thad eller commander Sukthad Phumphanmueng har ryddet alle listerne over par boxershorts denne 7. juni i 2016 allerede. Derefter vil der være en master eller Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim til at kæmpe med Satanfa som følge af anden eller Kengkat P. Pekko til at kæmpe med Yodsila Faretax og den støtte, eller Phalaphon Phumphanmueng til at kæmpe med Phalangthip Situaubon og Kongkert Th. Pran 49 til at kæmpe med Daewfai S. Siaphet.

 

Derudover vil der være andre; nemlig Phetphanrit Ph. Lakbun til at kæmpe med Siwakorn Kerttichareonchai, Daewpharanchai til at kæmpe med Klaphachon Luakbanyai, Phettharia Seedakobwatsaduphanphuket til at kæmpe med Sansak S. Bunyiam og den første, eller Phetthawat Phumphanmueng til at kæmpe med Anansak Mahachaiphattana og andre.

 

Direktør Thad har afsløret at den reportere Muai Siam, der nu har gjort alle listerne over par dem allerede. Da har dette program været setup af Banphonlamuengdee gruppen at lade Muay Thai fans for hepper op alle dem uden at blive skuffet for sikker. Som et resultat, har han sikret om dette emne.

Leave a Reply