“Kiekkak” har meget energi til at kæmpe med nogen i 122-123 pund.

Pok Mahachai har bekræftet, at på dette tidspunkt sin boxer eller Kiekkak Paoin kan kæmpe i 122-123 pund med alle i kontinuerlig måder. Men i fortiden, han har accepteret, at han er stadig forvirret for udføre gebyr på Kiekkak fra først til at have det mindre, end hans par, en tredje runde. Derefter, han ville være glad, hvis nogen har oplysninger, der kan fortælle ham at have arbejde oplysninger for at anvende i sin forbedring arbejde for.

 

Pok Mahachai eller den store boss N & P boksning og Teamwork af assistent Bangrachan har afsløret, at efter Kiekkak har overvundet Khomkert i den sidste kamp for kamp i 122-123 pund, han kan bekæmpe med nogen uden bange.

 

Derudover har Pok accepteret, at han for nylig er virkelig forvirret meget om udføre gebyr på Kiekkak, som er i den mindre måde. Således, hvis nogen har oplysninger, der kan fortælle ham at bruge oplysninger, som arbejder for at forbedre sit arbejde yderligere.

Leave a Reply