Muai Dee Withee Thai vil justere rækkefølgen af par, dem på nye måder at favorisere Muay Thai fans.

Muay Thai fans af Suek Muai Dee Withee Thai har foretrukket for at se for de forskellige program boksere, som spillede de gode roller meget indtil nogle af dem vil gerne have justeringen for store unger i den nye måde fra at udsætte at kæmpe som den fjerde mester i boksning program i stedet for den tredje hver kamp. Derefter, teamwork kan lytte til forslaget om at forbedre denne boksning program yderligere.

 

For Suek Muai Dee Withee Thai transmitteret kanal 11 hver søndag fra 3,005:00 p.m., siden 2016the teamwork af Nayokkai eller Kitti Paopiamthrab og Sorchor Wichit Ounglaor har setup til 4 boksekampe, som har været interesseret langt fra Muay Thai fans meget at se boxing stadium eller kanal 11.

 

Teamwork har dog tilladt Muay Thai fans til at udtale, herunder for at give forslag om den måde at forbedre eller ændre programmet. Det viser således, at Muay Thai fans har begunstiget de fleste for at se for de forskellige program boksere eller interessant dem. den anden side de gerne master parret dem at kæmpe som den fjerde par dem i stedet for den tredje alle kampe, nu er det måske overvejes mødet i teamwork yderligere.

Leave a Reply