“Wacharaphon” kan beskytte mester på kanal 7 ved at vise den gode form.

Chun Kertphet eller Pheerapong Theeradatepong der er den elskede fortaler for Muay Thai fans af kanal 7 forbereder sigat sende lykken at Muay Thai fans kontinuerligt denne søndag 31 januar 2016. Derudover kan der være en anden mester par, en til at beskytte den mester i fluevægt boksning program kanal 7, der Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim måtte kæmpe med Ronnachai Santiubon til fordel for Muay Thai fans.

 

For Suek Muai Thai Ched See der bliver udsendt denne søndag af 30 januar 2016 Morchit boxing stadium, Chun Kertphet kan gøre lister over de godt par boksere at gøre underholdning til fans Muay Thai kontinuerligt. Derefter vil der være 6 par dem at kæmpe hele tiden for at blive valgt godt, især for den master, at beskytte mester fluevægt af kanal 7. Derfor vil det begynde med Onesongkran K. Phankrut til at kæmpe med Kansuai Sasiphrapha i 120 pounds efter af Yodbuathong S. Siaphet til at kæmpe med Phetniran Dabransarakham i 124 pounds. Derudover kan der være andet par bokser eller Desellek Ch. Khaoyuhaisuzu til at kæmpe med Phetnakhian Kertchareonchai i 130 pund. Ligeledes vil der være udestående parret en af programmet til at beskytte mester fluevægt kanal 7 boksning lejr i 112 pounds mellem den gamle mester eller Watcharaphon P.K. Sanchai Muai Thai Yim til at kæmpe med Ronnachai Santiubon. Derudover vil der være en anden 2 master par, der er Phetsiri Dabransarakham til at kæmpe med Taichan S. Phanyokit i 109 pund og den sidste, eller Fahmai Dabransarakham til at kæmpe med Yodmongkol S. Somphotyim i 100 pund også.

Leave a Reply