Viser god form, kan Tunglek sendes til at kæmpe på den næste boksning runde absolut.

Sia Tung Phetphiya har støttet Sitaek A. Bualert for viser god form at kæmpe med Phetphairoj Sitsarawatsia som den mester, af Suek Phetphiya denne 5th januar i 2016. Derefter, hvis han har viste god form, han kan anses at kæmpe hele tiden den næste kamp.

 

Til den mester, af Suek Phetphiya denne 5th januar i 2016 Lumphinee boxing stadium, vil der være Sia Tung eller Phiyarat Wachirarattanawong til at støtte Sitaek A. Bualert til at kæmpe med Phetphairoj Sitsarawatsia i 127-129 pounds. Senere, har Sia Tung afsløret om dette resultat af kampene, efter han har set i form af sin elskede bokser, han er sikkert at han kunne besejre sin par, en overvejes at kæmpe den næste kamp, især for boksning runde.
Sia Tung har afsløret, at fremvisning af sin elskede bokser god form denne 5th januar i 2016, hvis han har viste god form han kunne anses at kæmpe i det næste program straks.

 

For de andre, vil der være Hinchang S. Phichitsuek til at kæmpe med Jack Nonedangyim, Wattana Sitsongpheenong til at kæmpe med Aekmongkol Sitthongpound, Chomhoad Luakkhokrak til at kæmpe med Phetnamneung Sitchomyut og Phetsakon Sitboysakon til at kæmpe med Mongkolthrab Wongklasuek.

Leave a Reply