“Chamuakphet” tabte, men har en ny chance.

Singkaserm Banponlameungdee viste, at selv om Chamuakphet Phetkaserm muay thai training camp havde tabt til Chok Sakami muay thai camp med flere punkter og derefter han var elbowed indtil tælle til 8 og til sidst tabte til Chok Sakami som master par bokser kampe i Suek Muai Dee Witheethai i Thailad sender på kanal 11 sidste lørdag, Chamuakphet har stadig ny chance for at kæmpe i den næste kamp.

 

Singkaserm viste, at “ved siden af, selv om han havde tabt til Chok Sakami muay thai lejr, havde han viste sin form ok. Derefter, hvis han ikke var elbowed af Chok Sakami, han kunne ikke være tabt for ham let. Således, for denne lektion, Chamuakphet skal træne sig selv bedre at reducere sin fejl til at kæmpe i den næste runde, og han gerne hver muay thai fan at muntre ham op yderligere. Derudover for næste måned kunne han have den næste kamp at kæmpe i den runde boksning weaver vægt i 138-140 pounds. Som et resultat, bør hans muay thai fan Se for sin evne senere.

 

 

“E.T” har trænet hårdt.

 

Somneuk Tonsoak eller den store boss Phetsomneuk muay thai lejr bekræftet at tidligere efter E.T. eller sin bokser i lejren ikke kæmpe i den sidste kamp i Suek Chao Muai thailandsk, han er kommet tilbage at træne til den næste kamp og bekræftet for at kæmpe i 124 pounds uden problemer. Så, alle skal føle sig godt tilpas.

 

Somneuk Tonsoak eller den store boss Phetsomnuek muay thai lejr sagde, “efter Phetsomnuek ikke kæmpe i den sidste kamp i Suek Chao Muai thailandsk, vores teamwork havde lavet listen over ham til at kæmpe med Tongsak Sitchatoi i Suek Sangsawangphanphla på denne 12nd marts 2013. Desuden Somnuek er kommet tilbage til at træne sig selv godt og alle skal ikke være bekymret for ham, især for hans vægt.

 

Somnuek sagde, “Jeg har accepteret at nu E.T. er vokset op og vores teamwork havde øget sin vægt til at bekæmpe allerede uden problemer. Nu vi har tog sig af ham er godt og han Derudover uddannelse selv godt vente til denne kamp.”

1 thought on ““Chamuakphet” tabte, men har en ny chance.

Leave a Reply