Bære mange penge til at kæmpe med “Choknamchai” at få en million baht.

Den unge leder af boksning lejr eller Sia Wat Phrachuab er stadig undrende over, at hvis Choknamchai S.Siaphet ikke kunne hævn for Fahmai Ph. Riangram, ikke kan han være faldet i søvn tilkomme alle gange. Desuden i den sidste kamp at han har mister spillet er det fordi han har lige flyttet ind i den nye boksning lejr, han er ikke klar til at kæmpe denne kamp. Således, det bør takke for Sia Chun at åbne mulighed for i dette emne; Han er således klar til at gribe til en million baht for sikker.

 

For Suek Kertphet som kvalitet match udsendes denne fredag 30 oktober 2015 Lumphinee Ramintra boksestadion, Muay Thai fans ikke bør gå glip af for det nye program fordi Chun eller Pheeraphong Theeradatephong kan gøre listen over parret dem. Øjeblik, vil der være en master eller Mongkolchai Kwaithongyin til at forhandle sin vægt til Sia Kim sidde Sortor Taew i 2 pounds efter Fahmai P. Riangram til at kæmpe med Choknamchai Sitchakung S. Siaphet efter denne sidste par, man har mistet for spillet i fortiden. Men denne sidste par en kunne forstå for at vinde en million baht for.

 

Sia Wat Phrachuab eller senior bokser af Choknamchai fortalte, at efter han har tabt til Fahmai den sidste kamp, nu han er accepteret at sin bokser har hans mindre tid til at øve sig, især for at være et nyt. Således, hvis sin bokser har øvet sig godt, han er overbevist om, at hans boxer kan forstå mange penge sikkert. , eksperterne fra programmet boksning skal se for denne boksning program godt samt venterjuble dem til at dele en store mængder af penge til at kæmpe Lumphinee boxing stadium med morskab.

Leave a Reply