“Kodea” har jublede for “Synge” at tjene scoren.

“Kodea Thungsong” har ryddet statistik af boxer kanal 7 eller synge Pharanchai, da han er flyttet til at bo hos den store boss af Thungsong sidste februar 2015. Desuden, efter at nu har han vundet for 12 kampe hele tiden og denne 22 oktober 2015 han kunne kæmpe Rachadamnern boxing stadium selv om han har sin flere ulemper end sin par, en.

 

den anden side kan han frem for at tjene scoren efter han har kæmpet Rachadamnern boxing stadium inden for at tabe til San, Kaew og Sia tidligere kampe. Derefter har det populære boksning lejren hedder Camp Pharanchai Thongsongdistriktet af brusekabine provinsen. Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan eller den store boss kan desuden gøre listen over par bokserne til at kæmpe Rachadamnern boksning igen torsdag 22 oktober 2015 for at vinde en million baht. Det har derfor Suek Chuchareonmuaithai og Suek S. Sommai boksning program opsætning af Sia Mor eller Chuchareon Raweearamwong der vil have den elskede boxer kanal 7 eller synge Pharanchai kæmpe som master parret en med Methee Sorchor Tongpadreaw som første gang også.

 

Den store boss af Thungsong opkaldt Kodea har afsløret, at han har bragt sin boksers at kæmpe Rachadamnern, men de har alle tabe til deres par boxershorts uanset San Phraranchai, Kaew Phraranchai og Sia Pharanchai. Derfor bør det accepterer at miljøet og deres navne er værre end deres par dem. Men denne torsdag synge Phraranchai ønsker at sit gode navn at tjene score ved at øve sig godt. På samme måde, efter han har fjernet sig fra Suek Phunsia Krabee provinsen på grund af sin instant sygdom, nu han har øvet sig hele tiden. Derudover fortalte Kodea, at før synge Phraranchai, der har sit tidligere navn, som synge eller Denlanna S. Weeraphon kan ændre sit navn til det nuværende, han har bundet op med Chaointree Kerttichareonchai Nakornthammarat provinsen. Men siden februar 2015 efter han er flyttet til den nye boksning lejr har han vundet sin par, dem for 12 kampe, kan han forstå mester for at være i rækkefølgen af 13rd.

Leave a Reply