“Yokwittaya” kunne få gode navn.

Wittaya Phetsemuen er virkelig overbevist om, at hans elskede boxer eller Yokwittaya Phetsemean måske har den berømte navn denne kamp helt sikkert på grund af hans gode forbereder at vinde Neunglanlek Chitmuengnon. Mens læreren Surat Sianglor har pralede der nu Yokwittaya er ikke bange for hans par en for at vinde ham.

 

For Suek Muai Thai Chedsee udsendes sidste søndag 20 September 2015 kanal 7 boxing stadium, vil der være mester par, en eller Nuenglanlek Chitmeungnon til at kæmpe med Yokwittaya Phetseamean og andre. Derfor har nu Wittaya Phetsemean eller lederen af Yokwittaya afsløret, for denne kamp hans elskede boxer har forberedt sig godt til praksis Daterat boksning lejr sidste måned. Derefter, efter at han har fattet guldmedalje world champion har han praktiseret sig straks til at have den gode huld løbende. Efter at han har mødt Neunglanlek, kan det dog ikke have noget problem for ham at være vinderen for sikker.

 

Mens læreren Surat Sianglor har afsløret, nu han er ikke bange for sin par, en, fordi han har set, at Neunglanlek er knæ bokseren til at være nemt for ham at blive udkæmpet. Betydeligt, for denne kamp Yokwittaya har hans god strategi at lade den boksning fanklub råber uden skuffelse.

Leave a Reply