It’s payback time! Nævnte Monchailek

Monchailek er så begejstret og klar til en kommende kamp med Surachai Srisuriyanyotin muay thai træningslejr, der vandt ved slået ud. Monchailek holder praktiserende og siger han vil vinde i den kommende kamp.

 

Tidligere var Monchailek tabte i en kamp ved bankede fra Surachai Srisuriyotin muay thai træningslejr forårsager ham bedrøvelse og skuffelse. Dog annonceret Ohteur Jarumeung, Thailand Muay Thai professionel, offentligt en kamp mellem Monchailek og Surachai på Ratchadumnern stadium på torsdag 28 februar, 2013.
Denne kamp er, hvad Monchai har ventet til revenge og kæmpe på hans fulde grænse, fordi han er skuffet fra sidste gang. Møde Surachai denne gang er han ønskede, og han mister ham ikke igen. Monchai sagde, “Jeg har ventet på denne kamp med ham siden sidste gang knock-out. Jeg er i sorg og smerte fra denne kamp. Desuden jeg har svigtet så mange mennesker, men det vil ikke ske igen, denne gang, fordi jeg vil tage tilbage, hvad han tog fra mig! Jeg er nu klar til at få i en kamp, fordi jeg har uddannelse selv. Jeg vil jage og slog ham. Så tro mig fordi jeg ikke planer om at skuffe nogen, men for at opfylde den lykke og tårer af glæde.”

 

Udover kampen mellem Monchailek og Surachai, der er andre krigere fra andre lejre omfatter Khunsueklek Kwanmeung muay thai camp versus Toto Sitthichaiyim, Phetrungrod Kaewsumrit slag Tonsak Parnsomboon camp, Phapayak versus Ekdech fra Bangkok Thonburi University og Gorn Veerachai versus nul 96 Penang (Japan).

 

 

Fejre de vellykkede af Wittaya

 

Wittaya Phetsrimeun, der vandt den stigende star award ved ven 19, lukket muay thai lejren til at fejre tildeling sammen med fjerde år champs, omfatter Morakot Komsaimai (Phetsrimeun) på muay thai lejr ved Tungsong, Nakornratchasrima. Han opfordrer også venner og partnere til festen på lørdag 23 februar, 2013.

 

Hvert år vil ven 19 tilkende jagere, undervisere og VIP der har skabt den berømmelse og fremragende stykke arbejde som største fighter award. I året 2555 viser tildeling af ven 19 Phetsrimeun Muay thai lejr ved Wittaya Phetsrimeun og Mrs. Yuthida Phetsrimeun fra tungsong, Nakornratchasrima. Denne award bringer lykke til ejerne og det bringer også håb at støtte Muay Thai for den næste generation.

 

Ikke kun at muay thai træningslejr modtaget en award fra ven 19, men Morakot Komsaimai (Phetsrimeun), den stigende stjerne fra Phetsrimeun Muay thai camp, har med held vandt slaget i The Black Knight Championship. Derfor, på lørdag 23 februar, 2013, Wittaya Phetsrimeun og hans kone vil arrangere en lille fest for at fejre tildeling og vinder af sin lejr, Morakot. Alle kan deltage i partiet på Phetsrimeun Muay thai lejr ved Tungsong, Nakornratchasrima.

1 thought on “It’s payback time! Nævnte Monchailek

  1. John Vincent

    Monchailek forsøge at re match med Surachai. Men Srisuriyanyotin muay thai camp have hans bokser til at kæmpe med andre bokser. I dag er mange bokser kontakt til at konkurrere med ham.

Leave a Reply