Channel 9 kommer til at konfigurere programmet boksning på 2 timer.

I dette øjeblik har det den gode nyhed for kanal 9 ved at returnere 2 timer til Suek Atsawin at være udsendt siden 11:00 am til 1:00 PM denne August 2015. Desuden, den øverstbefalende for Sawake Phinsinchai har gjort fremskridt til at skabe hans værker fuldt ud for at være sikker på, at dette program kan blive begunstiget af Muay Thai fans.

 

Suek Atsawindam, har dette program oprettet flere store værker i mere end 30 år indtil bliver til legenden om transmitteret boksning program channel 9 med den fremragende rating. Men efter at det har ændret sig tid til at oprette dette program til 1,002:00 p.m., dette program har været blokeret for at blive sendt samme tid med en anden udsendte boksning program, selv om det er det underholdende program med god stil arbejde af commander Sawake Phinsinchai indtil bliver klaget af Muay Thai fans herunder i de reduceret antallet af Muay Thai fans t se den. Sidst, kanal 9 er vendt tilbage den udsendte tid til Suek Atsawindam i 2 timer ved udsendelse siden 11:00 am1:00 p.m. hver søndag begynder med denne August 2015.

 

Som et resultat, har senior godkendt til ham allerede, Muay Thai fans af dette program er klar til at blive glad for at se dette program i den nye tidsplan tid. Dette program kan desuden oprette storheden i denne boksning cirkel igen herunder af den nye planlægning af teamwork af Atsawindam i hele landet for at arbejde fuldt ud for at gøre fremskridt, der til dette program i den nærmeste fremtid.

Leave a Reply