Sia Chun har gjort den nye liste mellem “Superlek” til ansigt med “San”.

Chun Kertphet har gjort den nye liste over par boxershorts i Suek Kertphet for at skabe den gode stemning med politikken af dommerne. Desuden har deltagelse af deling par bokser fra Suek Phetyindee Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong til at kæmpe fredag 8 maj 2015 Lumphinee boxing stadium i Ramintra. Som et resultat, vil der være forskellige master par bokser til at bekæmpelse i denne kamp mellem Superlek af Rattanabundit Universitet til at kæmpe med San Aranchai i 128 pounds også.

 

Derudover vil der være den par bokser, der Muay Thai fans venter ser med interesse. Det har ligeledes udveksling af par boxershorts med Lumphinee dommere eller commander Bunsanti Sansawad fredag 8 maj 2015. Således har promotor Chun Kertphet gjort listen over fuld par boxershorts af førende med de velkendte boksere Suek Phetyindee eller Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong til at sende Superlek af Rattanabundit til at kæmpe med Sanparanchai i 128 pounds. Endelig, det kan ikke forudsige, at der vil blive vinderen, bortset fra at kontakte til Superlek som teamwork af Kodea fra Tungsong til at kæmpe hårdt absolut.

 

den anden side, for det andet par bokser vil det være par bokseren fra Muai Siam af North Eastern mellem Chankrit A. Phimonsri til at kæmpe med Kaokarat Chitmuengnon efter den fremragende bokser i Phayakthongkhamsananphattaphee eller Phetchedsee S. Thianpho til at kæmpe med hot par boxer eller Khunharnsuek Kertchareonchai, Phetnarin Luakkhaonanai at forstå for 400,000 baht med Mangkornthong T. Morsri , Chailar Sarawat Pae Mahathai at forstå 200,000 baht med Muengklanglek S. Suradate, Khemphet A. Sabaithae til at kæmpe med Yingyai S. Suradate i Suek Bright fjernsyn og lederen af Singthongnoi Kertkittiphan at forstå 400,000 baht med Phetsenin Singbansrang samt en anden 3 par boxershorts til listen over par boxershorts for at vente et par dage for at blive underrettet af Muay Thai fans.

Leave a Reply