Bare kun fortælle båd at gøre fremragende listen over boksere.

Båd eller Nattadate Wachirarattanawong bekræftede, at han er glad for at bringe Dekwisatekkanongdate til at kæmpe for gunst Suek Chao Muai Thai Muay Thai fans bokser. Men hvis dette er kravet om Muay Thai fans skal have en snak inden, det skulle være det store problem for sikker.

 

Desuden, båd eller Nattadate Wachirarattanawong, der er ung og varm initiativtageren, har også afsløret til journalister Muai Siam efter at bringe par bokseren fra Dekwisatekanongdate program til at kæmpe for at vende tilbage lykke til Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai i slutningen af året for at indtryk fra Muay Thai fans af Suek Chao Muai Thai. Således bør det takker dem for ledere at give ære til ham meget samt takke for hvert hoved Muay Thai træningslejr, der har taget sig af hans boxer godt med perfekt udførelse af alle boksere. Derudover føler han glad for at bringe Dekwisatekanongdate boksere til at kæmpe for Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai igen som krav for Muay Thai fans efter at have en snak inden med noget problem.

 

Båd sagde, at han tidligere har gjort listen over 1 eller 2 par boxershorts på grund af sammenføjning af et andet program for andre par boxershorts. Således har han ingen chance for at gøre listen meget som denne gang før for 4 par boksers indtil får ros fra Muay Thai fans. Således vil det være glad, hvis bokserne i kanal 3 ikke har en anden kamp at kæmpe for at deltage i dette program med fuld deltagelse af ham og hans teamwork.

Leave a Reply