Der er den store kamp med lys og lyd for Topking serien.

Sia Num Top kongen har quaranteed rede af Top King World Series udsendes denne 15 November 2014 i Paris af den elegante boksestadion med lys og lyd med 9000 siddepladser. Derefter, de fleste franske Muay Thai fans reserverer alle pladser; Dette program har alle samme par boksere som den sidste kamp. Men det bør bekymre sig om Sansatan S. Suradate til ansigt med den svære opgave at kæmpe med Ko Inter eller svær par bokser for første gang.

 

For Suek Top King serien den anden boxing stadium setup Paris, vil det føre ved Buakhao Banchamek følge af kendte dem; nemlig Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim, Sansatan S. Suradate, Thongchai Sitsongpheenong til at kæmpe med de udenlandske par boksere. Til projektlederen eller Sia Num eller Narit Wongphrasertkarn, har han sikret om klargøringen af opsætningen af Top King World Series anden boxing stadium i Paris, der vil setup Velo Dome nationale med 9000 siddepladser. Der er nu desuden forberedelse næsten 100 procent med de franske teamwork. Således nu de udenlandske Muay Thai fans reserverer pladser at se, især for Buakhao Banchamek eller deres elskede bokser herunder af par boxershorts af Top konge og Super Fight kamp. den anden side nu er arrangøren bekymret over Sansatan S. Suradate, der kunne kæmpe med fremmede for første gang på grund af hans vender med den mest alvorlige. Derfor bør han praksis sig godt med sin god forberedelse.

 

Sia Num sagde, at nu er der forberedelsen af setup programmet og boxing stadium næsten 100 procent med 9000 siddepladser. Desuden, nu de udenlandske Muay Thai fans reserverer pladser for at se Thai boksere fører af Buakhao m.fl. den anden side, det bør være bekymret for Sansatan S. Suradate til at kæmpe med den mest alvorlige, han bør forberede sig godt til at blive vinderen af kampen.

Leave a Reply