“Pae” er virkelig forhæng, “Koko” kunne forstå mesteren sikkert.

PAE Meanburi er virkelig overbevist om, at Koko Phaemeanburi ikke vil kunne gøre skuffelsen til Muay Thai fans i Thailand passer helt som tidligere, at han har mister med sin par bokser sidste runde god strategi indtil tie-up med ham. Han har dog hans god chance for at forstå den mester i 102 pounds som hans ære uden nogen at gøre før. Udover, kanal 7 der er de endelige kampe at kæmpe, for hvilke Koko har kæmpet for 2 gange kontinuerligt.

 

PAE Meanburi afslørede at journalister Muai Siam efter Sia Chun Kertphet har anlagt KoKo Pae Meanburi at forstå mester i 102 pounds kanal 7 Thai boxing stadium med hans gamle modstander eller Phetrung Sitsornong igen efter tie-up med hinanden i den sidste kamp af Muai Thai kanal 7 sidste søndag i 19 oktober 2014, der i sidst match hans boxer har miste spillet med skødesløshed. Men for denne kamp, han har lært en god lektie, det er sikker på, at Koko Paemeanburi ikke kunne gøre skuffelse til Muay Thai fans i Thailand som sidste gang sikkert.

 

PAE sagde, at hans boxer eller Koko er stadig ondt på grund af hans tabe strategi i den sidste kamp til tie-up med hans par bokser efter sidste kamp. , i denne tid har han hans held til at forstå den mester i 102 pounds, det er ære for ham meget efter at der er ingen til at forstå mesteren i mange programmer som ham før. Desuden kanal har 7 Muay Thai lejr Koko forstået mesteren for 2 gange kontinuerligt. Således er han rigtig glad for at have den lykke igen.

Leave a Reply