“Ouan” advaret om ikke at sætte ned på Bare.

Ouan Muengnon har bekræftet, at for par bokseren til at bekæmpelse i Suek Chit Mueng ikke denne 3: e September 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, kan det være værd for Muay Thai fans i Thailand til at betale billetten som i tidligere tider for sikker. Dog bør det advare Muay Thai fans i Thailand ikke at sætte ned Bareber før at være beklageligt, fordi han har vundet sin par boxershorts i flere kampe.

 

For Suek Chit Muengnon denne 3: e September 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil der være master par boxer eller Yokphet Yodatsawintransports til at kæmpe med Neungthep Sakami, Rungubon Sakami til at kæmpe med Weerachon T. Thepsuthin, Weerachai W. Wiwattananon til at kæmpe med Prakaiphet J.S.P., Phetsiam Chitmuengnon til at kæmpe med Prakaiphet Sakami, Phetkriangkrai Rachanon til at kæmpe med Phetchorfah P.K. Sanchai Muai Thai Yim Yodsusan S. Choknittaya til at kæmpe med Kaoa Rachanon og Mangkorndang Pangkongphrab at vinde 200,000 baht med Kengkat S. Rungwisai som den første par bokser.

 

Ouan Muengnon eller assistent teamwork har bekræftet, at de par boksere, der kan kæmpe i Suek Chit Muengnon denne 3: e September 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium kunne favorisere Muay Thai fans i Thailand er værd for at betale billetten, da tidligere passer sikkert. Derudover har han advarede Muay Thai fans i Thailand ikke at sætte boxer forudgående at være beklageligt, fordi denne boxer har vundet hans par boxershorts i flere kampe. Derefter, selv om dette program ikke er den store kamp, men det er sikkert at være værd Muay Thai fans i Thailand til at betale billetten absolut. Således, det bør advare for Muay Thai fans i Thailand, der er i en travlt med at dømme folk til at tænke den nye måde, fordi der er over forventning alle gange.

Leave a Reply