Fighter Kid er hot

Båd Nattadet tilfreds med den nye boxer gruppe, King Fighter knægt, der kæmper på på Rangsit Muay Thai stadium i Muay Thai i løbet af sidste 3 linje. Hver bokser viser hans bedste former fuldt ud. Og søndag 9 August, er bekæmpelsen af linje D tre kampe.

Turneringen boksning King Fighter Kid i vægten 39 kg er de store planer af båd Nattadet Wachirattanawong, der fører de unge boksere til at kæmpe i 4 linjer for 4 folk med erstatninger af hver linje to folk. Kamp i tre linjer opdelt som A, B og C blev færdig med at hver person vise deres form fuldt ud. Mange boksere har en chance for at være håb. Båd sagde, at han var glad for at have en chance for at oprette en ny kid bokser, Wised gruppe, der vil være den bedste bokser i fremtiden. “Vi er stolte og glade for feedback fra Muay Thai fans er meget god. Alle kæmper med deres fuld power og har en god fremtid. For søndag 9 August, vi opfordres du til at se tre modsvares i linje D og vi vil se deres form, der vil være håb. Vinderen vil komme til næste runde og taberen vil have en chance i sidste to kampe.

For søndag 9 August er linje D for 4 kampe bliver transmitteret bekæmpelsen af Supernew Nondaeng fitnesscenter med Meoungponlek (den nye bokser) Sidkruood, Moddeang S.surapat med Kunsuek Sidwadsrakeaw og Suenoi S.bangkru med Moradok Sidchengrung.

1 thought on “Fighter Kid er hot

  1. Mark Wendy

    “Yndlings bokser af fighter kid” Sangmanee S.teanpor kampen i to kampe er interesse match. Mr.Tang, Piyarat Wachirattanawong ejeren af dette program kommer til sagde, “Jeg er ikke fokus på fremme undtagen Superlek med Thansinlek i vægt 125 pounds. Jeg behøver ikke sige om de andre kamp, men vi er nødt til at indstille mange kampen især den anden kamp i SamA kampen med ET, der bare vinde Keawkangwal, der gør båden trist og mumle mange dage så Muay Thai fans i Thailand ikke kan leve i fred.

Leave a Reply