Det er sikker på, at “Prachachai” kan tiltrække Muay Thai fans i Thailand for at se spillet som tidligere.

Grossbaff eller Thongchai Rattanasuban har bekræftet, at i tidligere har han aldrig bragt Phrachanchai PorPhetnamthong Muay Thai lejr for at kæmpe som den første par bokser skal lykkes; men sidst det var vellykket at bringe Phrachanchai til at kæmpe som den første par bokser.

 

Thongchai eller Thongchai Rattanasuban eller promotor af SuekOneThongChai sagde efter bringe de velkendte boksere fra Rachadamnern Muay Thai stadium til kamp i Suek T. Chaiwat, som de store match denne 16 juli 2014 at man alle boksere eller Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai camp kan tiltrække Muay Thai fans i Thailand for at se spillet. Desuden, for nylig har bragt Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai camp at kæmpe som den første par bokser og det var en succes. Derefter, for den næste kamp som store program udsendelse denne 16 juli 2014, det vil være første gang at bringe Prachanchai til at kæmpe med Methee som den første kamp skal lykkes helt sikkert godt. Desuden, hvordan at bringe Prachachai til at kæmpe som den første par bokser er altid vellykket, i den næste kamp resultatet vil være det samme uden tvivl.

1 thought on “Det er sikker på, at “Prachachai” kan tiltrække Muay Thai fans i Thailand for at se spillet som tidligere.

  1. Jessica Ferguson

    En kamp er nok, Piyapetch krig på tirsdag 26 August, to top boxer Sulek W.sangprapai Muay Thai lejr fra Petch LumPiNi kampen med Thaksinlek Kiattiniwat Muay Thai træningslejr fra Kunsuekwansongchai i vægt 125 pounds. De er i hot form og interesse at se. Mr.Tang er glade for at holde den varm match.

    Petch LumPiNi foreslår den godt Muay Thai program på tirsdag 26 August er bekæmpelsen af Million Petchyindee krig, Yodwicha P. Bunsit kamp med Petchbunchu F.A. gruppe sammen med en god bokser. Derefter, Muay Thai fans vil se Piyapetch krig på tirsdag 26 August. Denne bekæmpelse bør ikke gå glip af især den vigtige kamp for at bevise boksning færdigheden fra to hot krig er Sulek W.sangprapai fra Petchyindee htat win Palanftip N.sripoung stoppe med boksning lang tid. Denne gang Superlek vil kæmpe med Thaksinlek Kiattiniwat på Wansongchai krig i frisk form.

Leave a Reply