“Somrak” pralede med, at han er klar til at kæmpe med sin perfekte krop.

Somrak T. Tepsuthin eller ikke prale manden gerne vil revidere nyheden om at han ikke kan besejre Chomhoad Mobaskamala fra Phuket muay thai lejren. Han bekræftede derefter, at han er klar til at kæmpe med Chomhoad igen på Suek Phetwisate for denne syvende februar 2013.
Lægen havde desuden kontrolleres for deres organ betingelser og fundet at de er begge fine. Derudover Somrak viste for hans fremragende sparker og sikret, at det bliver noget problem for ham. Han vil således sikkert revenge Chomhoad. Som for Chomhoad sagde han, at han selvfølgelig vil lukke legenden om Somrak. Mens Kongsak vil kæmpe med Phetbunchu FA gruppen lejr samt Sermthong Phuideenaidee også vil kæmpe med Phetmorakot W. Sangphrapai muay thai træningslejr.
Der er desuden, Suek Phetwisate, bliver den første gang af Nongboat kæmpe på denne torsdag af syvende februar 2013 på Rachadamnern samt fri bevægelighed.
For master par bokser, vil der desuden være Singdam Kertmu 9 træningslejr kæmper med Yodwicha Ph. Bunsit muay thai camp og andet par bokser eller Somrak T. Thepsuthin kampe med Chomhoad Mobaskamala med at tjene penge til 6 millioner baht samt Phetbunchu FA gruppe kæmper med Kongsak Sitbunmee muay thai træningslejr, SamA af 5 stjerner kylling kæmper med Phokaew Phonchangburi Phetphanomrung W. Sangphraphai kampe med Penaek Sitnumnoi, kylling allerede O 5 stjerner kæmper med Mongkolchai Phetsuphaphan, Tingthong Ch. Khaoyuhaisuzu kampe med Nongbeer Chokngamwong, Pornsanae Sitmonchai kæmper med Yokwittaya Phetsimuen og Phetmuengchonaekbangtrai kampe med Ploysiam Phetyindeeacademy. Så boksers kommer form danne mange muay thai lejre Thailand.

 

Lægen havde vist sig for Somrak og Hoad stærkt organ tilstand.
Efter der var kontrol af organ betingelsen for Somrak og Chomhoad ved Sophon Nakthong løjtnant læge eller lægen af Rachadamnern muay thai stadion, konstateredes det, at Somrak har blodtryk for 110/70 og Chomhoad blodtryk for 110/80. De er så stærk og klar til kamp.
Efter at havde Somrak og Chomhoad gik til fase for vis styrke til at reportere om hvordan de er klar til kamp. Somrak var i øvrigt den første mand til at vise sin kapacitet ved at sparke til målet 2 minutter uden træthed og derefter reportere havde klappede deres hånd for at opmuntre ham. Det var dengang, køen med Chomhoad at vise sin kapacitet ved at sparke til formålet samt for 2 minutter. Efter at havde reportere klappede deres hånd for at opmuntre ham også.

5 thoughts on ““Somrak” pralede med, at han er klar til at kæmpe med sin perfekte krop.

  1. Mike

    Somrak T. Tepsuthin er helten i Thailand fra Olympic. Men han er taler for meget, men thailandske mennesker elsker ham, fordi han er god muay thai.

  2. michael

    I Thailand Somrak har mange fanklubber. Selv i dag er han doven til at træne muay thai, men han har indkomst som den aktør, thailandsk tv.

Leave a Reply