“Lamnamnoonlek Noikafaeboran Camp er velkendt, at gøre Duang glad for.

Duang Sakchaichot bekræftet, at Lamnammoonlek Nuikafaeboran muay thai camp er klar til at blive mester par bokser efter Superbank af Rattanabundit university, efter han har viste god form i flere kampe. Desuden, for den seneste kamp, han har vundet Roichiang Choinatawee samt modtager et stort beløb af penge i Suek OneThongChai sidste 26 marts 2014 i den sidste kamp.

 

Sidst, har Lamnammoonlek Noikafaeboran Camp, discipel af Duang Sakchaichot, viste god form for en anden kamp ved at efterligne formen for Superbank af Rattanabundit Universitet. Desuden, nu han har viste god form kontinuerligt ved at besejre Roichiang Choinatawee med funniness i Suek OneThongChai den sidste kamp. Derefter, det gjorde promotor eller Duang Sakchaichot sikker meget, at hans disciple kan blive for at være mester par bokseren som samme som Superbank sikkert efter hans viser god form.

 

Sakchaichot sagde, at han mener, at Lamnammoonlek kan følge trin af Superbank eller 100,000 baht bokser for sikker på grund af den samme stil boksning. Derudover har Lamnamnoonlek nu viste hans gode form at være vinderen for adskillige kampe. Således bør det bedst hensyn til Muay Thai fans se frem til at se hans spil også.

Leave a Reply