Chun vil informere lister over alle par muay thai camps i slutningen af måneden.

Promotor Chun Kertphet har lavet listen over boksere fra mange muay thai camps i Suek Kertphet i den nye match transmitteret på Fredag 28 marts 2014 på Lumphinee Ramintra i nogle måder ved at gøre listerne over hot boksere i denne time; nemlig, Kusakornnoi S. Chulasane står over for med den tidligere mester i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawin transporter samt andet par boxer eller Ponkit Sorchor Wichitpadreaw at få hævn af Dang S. Plernchit.

 

For Suek Kertphet i det nye program, bliver det sat op på udgangen af denne måned eller denne fredag 28 marts 2014 på Lumphinee Ramintra. Derefter, promoter Chun Kertphet har lavet nogle par boksere ligegyldigt om de lille nye stjerne boksere bestående af de nye stjerne fremtidige boksere fra god muay thai camps eller hot par bokser i denne time, som Kusakornnoi S. Chulasane står over for med den tidligere mester i 115 pounds på Lumphinee eller Yokphet Yodatsawintransports; Vinderen kan vinde penge til flere hundrede tusinde bad.

 

Singkaserm Banponlameungdee sagde, at nu, det bør tjekke det ud om Ponkit Sorchor Wichitpadraew har mistet scoren til Dang S. Plernchit muay thai lejr på grund af deres clearing problem indtil bliver advaret i hardway af dommeren. Dog For den understøttende par bokser, bør det afvente et par dag fuldføres ved lister over faktiske par boxershorts. På den anden side er der nogle par boxershorts til at kæmpe i dette program helt sikkert, som Phetchedsee SorThianpho muay thai camp vender med Mai sidde T. Yod, lille størrelse boxer eller Koko Paemeanburi står med friske form i Plangyao eller Phetrung Sitsornong der aldrig mister nogen efter Phetnarin Luakkhaonai vender med Banlangngen P. Pinnapat muay thai training camp Sprinter Luak Borkor Watsaksri står over for med Phetkarat Chitmuengnon. Næste, der er venstre to par boxershorts til at gøre listen, så teamwork vil informere disse lister til journalister og muay thai fans at kende senere.

Leave a Reply