“Manasak” skal kæmpe i den internationale program ved at tage pleje af “Kob”.

Kok Bangbon er interesseret i at lade Manasak Sitniwat muay thai training camp til at kæmpe i den internationale program, så han tildelt denne arbejde til Takoon Phongsupha af Suek Muai Thai kriger for at finde de gode kø for Manasak til at kæmpe med udenlandske bokser. Desuden er han sikker i Manasak form og han vil gerne justere stil boksning af ham til fordel for muay thai fans også.

 

Kok Bangbon sagde, “ifølge Arranger arbejdet i internationale Thai boksning program, især for Muai Thai kriger, verden Muai Thai og erhvervsbetingede Muai Thai Club i Thailand, det gjorde Kok Bangbon eller lederen af Muai sidde Karin boksning lejr er interesseret i at sende boksere i hans afdeling eller Takoon at blive varetaget af Takoon for at finde de udenlandske par boksere til at kæmpe i den internationale program eller har en god chance for at bekæmpe i udlandet også. Derefter vil der være kæmpe version boxer eller Manasak Sitniwat til at kæmpe hele tiden, især i Omnoi boxing stadium. Men det skal åbne mulighed for bokserne i hans afdeling til at kæmpe i fremmed land eller kæmpe i den internationale vej herunder for at justere stil boksning af Manasak skal rettes af markedsføring meget mere.

 

Bangbon sagde, “Jeg vil gerne Kob eller Takoon at tage sig af de udenlandske boksning programmer samt at lade Manasak til at kæmpe i fremmed land, fordi han er den store version. Derefter vil jeg støtte ham og jeg tror altid på bearbejdning af Takoon også.

Leave a Reply