“Chuchareon Dabransarakham muay thai camp” kan blive vinderen af Semi endelige runde.

Chu Chareon Dabransarakham muay thai camp har viste varmere form, så nu løjtnant Ran eller Niran Yotsapon har været selvsikker, nu Chu Chareon er klar til ansigt med hvem sølvmedaljer runde fordi han er flittig til at øve sig selv. Dog skulle det være skødesløs eller forventer at kæmpe i den afsluttende runde med ikke at tage et kig i hver kamp for at vise den gode form.

 

Desuden fra udblik bokser i dagens meddelelse som følge af de mere ulemper end andre bokser, nu Chuchareon Dabransarakham muay thai camp har været berømte og bliver den bedste bokser af Frukthiangroup program, efter at han havde viste hans fremragende form at besejre Khwanaek S. Suphab pænt at passere ind i Semi-endelige runde den første rang.

 

Derefter, på denne kamp, lietunant Niran Yotsaphon eller hoved boksning lejr og vice president for Muai Siam nord østlige club afslørede journalister Muai Siam, “Chuchareon havde viste sin imponerende form at være vinderen på den sidste kamp, så jeg tror, at nu er han klar til at kæmpe med hvem på boxing stadium.

 

Lietunant Ran sagde, at “på dagens meddelelse det bør acceptere, at Chuchareon ikke har meget navn; men nu er han den gode fremtidige bokser med sin varmere form ved at besejre Khwanaek. Derefter, nu han er parat til at ansigt med hvem i Semi-finalen runde med ingen uforsigtig eller ikke tager for givet i hver runde. Desuden, jeg tror at han kunne blive mester med sin forsøger på bedst for at passere ind i den afsluttende runde.”

Leave a Reply