“Thepnimit Sitmonchai muay thai camp, Thailand” er i den varme form.

En Sitmonchai er virkelig overbevist om, at Thepnimit Sitmonchai muay thai camp er nu i den varme form og han kan få hævn af Nattapon Nachiak for sikker på grund af hans godt forberede.

 

Desuden, for udviklingen af Suek Sangsawangphanphla af Sia Ting Somkert Triphattanaporn udsendes på denne tirsdag i 17 September 2013 på Lumphinee Thai boksning stadion i Thailand, med undtagelse af par bokser mellem Choknamchai Sitchakung muay thai training camp og Khomkert T. Manothamraksa Camp og Tingthong Ch. Khaoyuha muay thai camp og Kaewkangwarn af 5 stjernet kylling, der vil være møde mellem Thepnimit Sitmonchai og Nattapon Nachiakwittayakom til at skabe gode interesser nuværende ikke mindre end de andre.

 

Derfor, den sidste tirsdag aften, reporter er blevet afsløret fra A Phunsak Sriphrasert eller lederen af A. Thamaka boksning lejr om klargøringen af Thepnimit, “der kan ikke have noget problem af kæmpede med Nattapon efter kæmper med ham for 3 gange og at tabe for en gangs skyld tid. Derefter, for denne gang, det er temmelig sikker på, at Thepnimit kunne overvinde Nattapon for sikker. Derudover nu er hans opmuntring virkelig godt med hans store uddannelse, der skal overvinde Nattapon ikke virkelig hårdt. Dog skal det vente for selskabet at lade Thepnimit til ansigt med hvem i 118 pund, hvis det ikke er Nattapon uden nogen bekymrende, fordi han kan ansigt med nogen i Thailand eller hvor som helst.

Leave a Reply