“Chun” fortalte Thai boksning fans til at betale muay thai billet til gode lejre til at kæmpe.

Chun Kertphet inviteret Thai boksning fans til at haste for at komme ind på boksning stadion i den tidlige morgen, fordi der vil have koncert med Somrak Khamsing, Samat Phayakarun og verdensmester eller Khaotrai Galaxy venter dem. Desuden vil der har første interessant par boxer eller Sia Kim at forstå forkæmper for Lumphinee fra Mondam S. Weerapon muay thai training camp samt.

Det lefts ikke mange dage til at have spændingen ved Suek Lumphinee muay thai Champion Kirkkrai; Desuden, dette spil er accepteret af de Thai boksning fans som støtte af Chun Kertphet at søge efter de 10 fremragende boksere fra 10 muay thai træningslejre og Thai boksning fans har til at betale billetten til 350 Bath i hvert par boxershorts.

Derefter vil der har de samme master par boksere fra god muay thai camps at kæmpe; nemlig Yodwicha til ansigt med OneChalerm, Sakeddaew til ansigt med Phenaek, Yokphet til ansigt med Onechalong, Ponkit til ansigt med Neungthep, Kengkhla til ansigt med Hoad, Damian til ansigt med Fahmongkol og Rungphet til ansigt med Rungphet.

“Charnchai” vil deltage i Isuzu.

Sergent Tui bekræftet, at nu Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho vil have hans god mulighed for at deltage på 24 Isuzu program helt efter at overvinde OnePhadet Meenayothin muay thai training camp på Suek Chao Muai Thai for den sidste kamp på Om Noi boksestadion.

Desuden, den sergent Tui Sangmorakot afslørede at journalister Muai Siam efter Charnchai Kertthaworn Sititisukkatho Camp har overvundet Onephadet Meenayothin muay thai training camp på Suek Chao Muai Thai på den sidste kamp på Om Noi boxing stadium, “sidste nat, jeg talte med ham og vi blev enige om, at vinderen af Semi endelige runde kan passere ind i kampene i 24 Isuzu muay thai turnering. Således nu, er Charnchai vinderen, så han kan passere ind i kampene i denne runde. På den anden side har han sin gode opmærksomhed til at kæmpe, så hvis han ikke har en chance for at kæmpe på dette program, det vil også være beklagelse. Tværtimod, en Phadet måtte kæmpe i et andet program, som vi vil øge hans kæmpe løbende så godt.

Leave a Reply