“Sia Chai Excindyconyim Camp” rådgivet strategi til Thai boksning fans i Thailand.

Sia Chai Excindyconyim rådgivet Thai boksning fans til at holde øje med Weeraponlek Excindyconyim til at kæmpe med Muengphet Bophlabunchu som Suek Muai Dee Witheethai udsendes på denne lørdag 14 September 2012 på midlertidig Thai boxing stadium mester par, Amphur Bansrang i Phuket provinsen, Thailand. Det er desuden sikker på, at hans huld kan være bedre end hans par bokser og kan overvinde sin par bokser med funniness for sikker. Fordi han har muay thai træningsprogram.

 

Sia Chai sagde, at “For Suek Muai Dee Withee Thai udsendes på denne lørdag 14 September 2013 på Temmporary Thai boxing stadium, Amphur Bansrang i Phuket provinsen i Thailand, der vil være master par boxer eller Weeraponlek Excindyconyim til ansigt med Muengphet Bophlabunchu muay thai training camp i Suek 2. CP Freshmart.

 

Derudover afslørede Sia Chai Excindyconyim, at “For denne kamp, Weeraponlek har forberedt sig godt med godt træningsprogram til at sætte mål for at overvinde hans par bokser i 3 kampe kontinuerligt, så Thai boksning fans i Thailnad kan se frem til at se dette spil; Jeg tror på Weerapons ydeevne til at være mester, selv om dette spil kan være den sidste runde.

 

Sia Chai sagde desuden, at “For denne kamp, Weeraponlek er velforberedt til at blive en mester og hans krop betingelse er stadig perfekt. Således, Thai boksning fans kan se frem til hepper ham.”

Leave a Reply