“Rungphet Kertphraphat muay thai training camp” mødes “Nawapon” i Thailand i næste kamp.

For SuekMuai Dee Witheethai der bliver transmitteret på kanal 7 på denne lørdag 3. August 2013, vil der være Deer Kertphet eller master par bokser i CP Freshmart til at kæmpe med Deawfai Sitchakung muay thai training camp og Kongphuthorn N. Nophiran Camp samt andet par boxer eller Rungkert Kertphraphat muay thai training camp vender med Nawapon Sitphuphantu muay thai lejr i den første tid i 130 pounds.

På denne 3: e August 2013, vil der være SuekMuai Dee Witheethai sender på kanal 11 i Thailand; det vil setup af teamwork Deer Kertphet og liste over master par bokseren CP Freshmart mellem Daewfai og Kongphutorn. På den anden side kan der være andre par boksere som teamwork har setup; nemlig Rungkert Kertphraphai muay thai training camp står med NawaponSitphuphantu i 130 pounds, PhawaiKertwinai vender med ChomkittiLuakbanyai, PhetphratanKraophrarao vender med Sutthisak Sitchakon Camp, Yokkhao P. Leknamyim står over for med Superbas K. Kamphanat Thai boksning lejr og Lamphachee P. Srisukkan muay thai camp vender med Saingon S. Damnern.

“Bowee” vil gerne opbygge hans navn igen.

Chit Salaya eller lederen af en boksning lejr har vendt tilbage for at skabe det berømte navn til hans boksning lejr ved at lade ChainoiWorawut eller søn af Chatchainoi Chaoraioi muay thai training camp på denne søndag på 4: e August 2013;Chainoi kan vise sin store form være begunstiget af muay thai fans på kanal 7 på denne søndag fuldstændig for at skabe det store navn til hans boksning lejr igen.

Desuden, det var lang tid siden at Bowee SorkorSungai muay thai gym havde været forsvundet fra muay thai liv; men på denne søndag på 4: e August 2013, måske promotor Deer Kertphet Lad ChatchainoiWorawut til at kæmpe med sin par bokser i 114 pounds i stedet for ham. Derudover leder af boksning lejr afslørede journalister Muai Siam, “nu, Bowee er stadig her med vores boksning lejr, men han er stadig ondt. Således, det skal sympatisere ham meget og så han kan komme tilbage til at kæmpe for vores boksning lejr snart i SuekMuai Thai Ched Se i Thailand efter hans huld bliver bedre. Dog hvis hans krop betingelse ikke er 100 procent, vil ikke jeg lade ham til at kæmpe på boksestadion bestemt.”

1 thought on ““Rungphet Kertphraphat muay thai training camp” mødes “Nawapon” i Thailand i næste kamp.

  1. Andy Shane

    Bowee altid vinde i dette år, fordi SorkorSungai muay thai gym har mange fans til at besøge hver dage. Så hver boksere træner muay thai i hver dage.

Leave a Reply