Tre boksere fra Thailand af “Chuwattana muay thai training camp” er egnet.

AngmorKabeePhomdang bekræftede sidst om pasform af tre boksere i Chuwattana muay thai training camp, der er Kanongsuek, Chomphob og Sangmorakot. Men det kan ikke være sikker på resultatet af spillet, men det kan være sikker på, at deres formularer kan være imponerende; de kan vise deres præstationer i Rachadamnern boxing stadium i den fremragende måder.

 

Endelig er det tid til SuekDaewrungChucharean af AngmorChuchareanRaweearamwong til at køre på spillet på Rachadamnern Thai boxing stadium i Thailand i dette onsdag 14 August 2013. Derefter promotor KabeePhomdang har informeret denne nyhed og bekræftet om klargøringen af tre boksere i boksning lejr, der er Kanongsuek Chuwattana muay thai training camp, Chomphob Chuwattana Chuwattana muay thai training camp og Sangmorakot Chuwattana Chuwattana muay thai training camp til at kæmpe i denne kamp.

 

Desuden sagde Angmor desuden, at “disse tre boksere har trænet med hinanden før, undtagen Chomthong, der er kø til at kæmpe i Kina i denne tid. På den anden side, bør ikke det være bekymret over Kanongseuk, Chomphob og Sangmorakot på grund af deres gode uddannelse. Som et resultat, de måtte kæmpe med morskab at være begunstiget af muay thai fans og gerne vil være vinder i spillet.”

 

Desuden for SuekDaewrungChucharean i denne kamp, vil der være Kanongsuek Chuwattana muay thai training camp vender med Sirimongkol Sitanuphab Camp, Chomphob Chuwattana vender med Kotchasarn W. Wiwattananon muay thai camp og Sangmorakot Chuwattana muay thai training camp vender med Tanusuek Suranaree muay thai gym at kæmpe i denne kamp.

Leave a Reply