En introduktion til Phuket og muay thai i phuket

Den største ø i Thailand, Phuket er en bjergrig provins beliggende i den sydlige spids af den Andamanhavet. Det var oprindeligt værdiansættes af 1600-tallet hollandsk og engelsk opdagelsesrejsende som en rig kilde af tin. Den resulterende mineindustrien henledte tusindvis af kinesiske arbejdere til øen. I dag kan deres kulturelle indflydelse stadig kunne mærkes i øens mange butikker, restauranter og templer.
Over 10 millioner turister flok til Phuket hvert år for at opleve sin maleriske strande og maleriske bjergkæder. Øen har givet indstillingen for talrige film, herunder den mand med The Golden Gun og The Beach.

Geografi & klima
Phuket omfatter ca. 590 kvadrat kilometer, herunder 39 omkringliggende øer. Halvfjerds procent af arealet er dækket af bjerge, der strækker sig fra det nordvestlige spidsen af øen til den sydlige kant. De resterende 30 pct. er plains.
Phuket har lange regntiden i slutningen af foråret, sommeren og efteråret måneder. Af denne grund anbefaler de fleste travel guides du besøger Phuket mellem December og April, da det mere tørt vejr tillader udendørs aktiviteter som Snorkel, sejlads og Vandreture.

Strande
Phukets mest populære strande sidde på den vestlige side af øen. Disse omfatter Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach og Nai Harn og Rawai på den sydlige spids af øen. Strandene nord for Patong – Kamala, Surin og Bang Tao – har tendens til at være mindre udviklet og mere secluded.
Flere coral øer ligger lige syd for Phuket med Similan øerne i nordvest og Phi Phi Islands i sydøst. Alle er populære hos snorkelers og scuba dykkere søger for at fange et glimt på Phukets forskelligartede marine liv.

Aktiviteter & attraktioner
Phuket har en bred vifte af aktiviteter og seværdigheder for millioner af turister, der rejser der hvert år. Snorkel, er scuba Dykning, svømning og sejlsport blandt de mest populære udendørsaktiviteter, selvom rejsende kan også opleve mere eksotiske attraktioner som elefant rides, safaris og all – terrain vehicle tours.
Boksning er et af Thailands mest populære spectator sports og en voksende favorit blandt Phuket rejsende. Øen har også et aktivt natteliv med utallige barer, restauranter, diskoteker og kabareter, samt verdens berømte fuldmåne parter.
Muay Thai er ene af aktiviteter på Phuket, fordi der er god mange muay thai trianing lejre i Phuket. Så kan du træne muay thai og slappe af i Phuket city. Du bør finde en god muay thai lejr for dit liv.

Flyrejser til Phuket
Phuket har sin egen internationale lufthavn beliggende i den nordlige ende af øen, og en række store flyselskaber tilbyder daglige flyvninger til Phuket. Det er også muligt at nå frem til Phuket med båd, med en færger, som forbinder Phuket Town og Ko Phi-Phi tre gange om dagen.

1 thought on “En introduktion til Phuket og muay thai i phuket

  1. Tony Schmitt

    Jeg likte når jeg trene Muay Thai i Phuket, fordi Phuket er øya og jeg kan svømme. Det er mange thaiboksing leirene i Phuket.

Leave a Reply