Du bør deltage i et Muay Thai-program

Så du har besluttet at lære mere om Muay Thai eller måske vil du endda blive en professionel Muay Thai fighter? For at blive en Muay Thai fighter skal du helt sikkert være med i en Muay Thai træningslejr. Disse lejre er nyttige for Muay Thai entusiaster, der bare forsøger at komme i form også. Mange mennesker er ikke bekendt med disse lejre, der kan findes i hjemlandet Muay Thai – Thailand. Derfor vil vi forsøge at forklare få ting om, hvad Muay thailandske lejren er, og hvorfor deltage i en.
Hvad er der egentlig en Muay Thai Camp?
Muay Thai camps er steder i Thailand, hvor du kan træne og studere denne populære kampsport. Træningen varer et stykke tid (fra en uge til en periode på få uger eller endda måneder afhængigt af dine mål). De fleste lejre giver eleverne mulighed for at sove i faciliteterne, fordi de har tilføjet passende indkvartering. Hvad der gør en Muay Thai træningslejr anderledes end at gå på gym eller træne hjemme er engagementet. Der er ingen bedre og hurtigere måde at lære Muay Thai ud over at tage en Muay Thai klasse i en lejr.
Hvad skal jeg gøre mens jeg er der?
Først og fremmest skal du være sikker på, hvor lang tid du vil bruge der. Som nævnt før er opholdstiden normalt forbundet med de mål, som den studerende har. Du kan blive i en uge, to uger eller endda to måneder. Mange mennesker tager ferie og leder til Muay Thai camp. Selvfølgelig, hvis du planlægger at blive en professionel udgift, vil mere tid i disse lejre ikke være et problem, fordi du vil investere i din fremtid på denne måde.
Hvor meget erfaring har jeg brug for for at blive med i en lejr?
Den bedste del af træning Muay Thai er, at du ikke behøver at have nogen erfaring, og du behøver ikke engang at være i form, når du begynder at træne. Det er selvfølgelig bedre at have en vis erfaring, men det er ikke afgørende for den overordnede succes i dine træningssessioner.

Leave a Reply