Muay Thai til personlig vækst

Muay Thai er en sport, som du kan træne, uanset hvem du er. Du tror måske, at træningen af ​​Muay Thai kun vil give dig øget viden i kampsportens verden. Men det er langt fra sagen. Selvom det er rigtigt, at du bliver en dygtig kampkunstner i den forstand, at du vil lære at forsvare dig selv, er det også sandt, at du vil kunne vokse som en person ved hjælp af Muay Thai.
Den første ting, du vil gøre som en Muay Thai-udøver, står over for din frygt for vold. Frygten for vold er en af ​​de mest potente former for frygt, som en person kan have. Og ikke mange mennesker er i stand til at håndtere denne potente form for frygt. Så hvis du klarer at erobre din frygt og vold, så vil du gøre en enorm tjeneste for dig selv med hensyn til personlig vækst.
Dette er ikke at sige, at Muay Thai er en blodsport. Der er visse regler, som du skal overholde, hvis du træner Muay Thai og hvis du laver sparring, eller hvis du laver Muay Thai kampe. Disse regler er sat på plads for at forhindre en katastrofal skade på dig eller din modstander. Men du vil stadig have en risiko for at blive såret – det er i sportens natur.
En af de bedste ting, du kan gøre i den forstand at overvinde din frygt for vold, er faktisk at gå og have en kamp mod en anden Muay Thai-praktiserende læge. Det er en ting at gå og kæmpe på sparring, og det er helt andet at gå i ringen og kæmpe i en amatør eller professionel mod en uddannet Muay Thai-praktiserende læge.
Og der er mange andre aspekter af din karakter, som du kan forbedre, hvis du træner Muay Thai. For den ene vil du øge din disciplin og mod. Du vil også lære at respektere andre mennesker og arbejde som medlem af et Muay Thai team. Så det er en meget smart ting at gøre – begynde at træne Muay Thai så hurtigt som muligt.

Leave a Reply