Petchsupan thai boksning camp indstille en god, åben og tæt kamp i Thailand med mange træningslejre på Phuket.

Mr.Bu Mouengpetch forstå thai boksning fans’ s følelse så han satte en god og tæt kamp for Petchsupaparn krig på 19 juni på LumPiNi Stadium i Thailand. Muay thai fans kan spille meget, fordi der er mange gode muay thai camps.
Slaget til bevis på tro i Petchsupan Thai boksning krig på 19 juni på LumPiNi muay thai Stadium i åben kamp er Sankeng J.Nopparat muay thai training camp slå Sinksuriya U.Rattanabandit, anden runde er Samdee Petchyindee Academy spare sin champion bælte af kampen med Chaisiri Sakniranrad, Wuttichai Saksubin muay thai camp kæmpe Chaimonkol Petchsupapan thai boksning træningslejrPetchmouengchon Tayha kæmpe Worawut S.Bebe, øl Payakmouengchon kampen Teelek Rachanon muay thai training camp, Eakarnan J.S.P. kampen Konkobdai W.Wiwattananon thai boksning lejr, Sittisak Bunmee kampen kirsebær Daooeun, Kimsong Sakniranrad kampen Superfam W.Kongpiset Gym, Talaisan W.Wiwattananon muay thai camp mødes Chupetch Phananchoeng.

11 Thai boksning turnering på Phuket med mange muay thai camps fra Thailand.
Thai boksning turnering blevet populært i landet efter går til Nong Bua Lam Phu, så de beslutter at Phuket juni 10. Muay Thai fan fra Thailand bør vente Chun Kiattioetch’ arbejde.
Thai boksning turnering af Muaythai-Thailand.com på kanal 11 på to o’clock til fire klokken. De holdt boksning turnering på Kwan Riam flydende marked med mange muay thai camps. For nylig, lørdag 9 februar de gå til NongBuaLamPhu og får opmærksomhed fra muay thai fans. Dette betyder planlægger at rejse landskab er succes. Den næste turnering på lørdag 2 marts på Phuket er blevet bekræftet.
“Seneste, Petchyindees personale afholdes thai boksning turnering på Nong Bua Lam Phu, der er en masse af muay thai fans. Nordøstlige Thai at se boksning og jeg ved den næste turnering afholdt den 10 juni på Phuket af Mr. Chun Kiattipetch. Jeg vil gerne meddele boksning masters og folk, der bor i nærheden af NongBuaLamPhu vente en entertainment form boksning”Muay Thai personale herald.

1 thought on “Petchsupan thai boksning camp indstille en god, åben og tæt kamp i Thailand med mange træningslejre på Phuket.

  1. tom Kögler

    Lumpini Stadium har muay thai match i hver uge, Petchsupaparn krig er imidlertid den berømte thai boksning program, fordi bokserne er gode thai boksning lejre fra Thailand

Leave a Reply