3 foreløbige nødvendige før du lærer at kæmpe

Hvis du har lavet din mening om at blive med i en Muay Thai træningslejr, skal du selv forberede dig på tre primære præetik. I løbet af de næste par minutter vil du komme til at kende på de forudsætninger, som man skal have for en nem indlæringssession. Spændt på at udforske det samme? Så her går vi.
1. Tålmodighed:
Det kræver ikke en enkelt dag at lære Muay Thai; en regelmæssig og gentagende hård træning er gennem hvilken alle får grillet. Derfor er meget tålmodighed det foreløbige element, som en Muay Thai aspiration skal have. Ved at forstå den nøjagtige årsag til din vrede, irritation og oprør, kan du opgradere din holdning til ubehag og smerte.
Fortsæt med at fodre din hjerne, at smerte kun vil hjælpe dig med at skubbe dine grænser op. De fleste træner rådgiver om selvtalende for at holde tålmodighedsniveauet stabilt. Nu kommer redenet en, der er endnu større end tålmodighed.
2. Stamina:
Muay Thai daglig session starter med en streng morgen strækning efterfulgt af vejen kører, shadowboxing, reb hoppe og taske arbejde. Det samme kursus gentages også senere om eftermiddagen. Kæmperen skal nødt til at øge udholdenhed indeni ham for at klare disse sessioner. Også at pumpe musklerne i længere tid, løfte en ekstra kg vægt, skære olie og junkfood fra din kost hjælper med at få mere udholdenhed til en forkant fordel over dine jævnaldrende ved at opretholde et godt helbred.
3. Indre drev:
For at vare til slutningen af ​​træningen kræver det det store indre drev til selvforstærkende. De fleste træningslejre i Thailand rådgivere om at bygge en stærk grund, der vil hjælpe med at holde bolden rullende. På den anden side opretter traineer også en tidsplan, nedbryder større opgaver i mindre og opnåelige mål for at overvinde deres frygt. Begyndere rådes også til at starte med hurtige og nemme opgaver, inden de gør hårdere arbejdspladser.

Leave a Reply