Muay Thai til piger

Mange mennesker føler at verden af ​​kampsport er noget, der er langt ude af rækkevidde for dem. De har alle mulige undskyldninger – de er for gamle til det, de er for unge til det, de er ikke nok nok, de er bange for vold – du hedder det. Nå, vi er her for at fortælle dig, at det faktisk er ligegyldigt hvem du er, du vil kunne træne kampsport, og at undskyldningerne du laver er alle kun i dit hoved.
Nemlig vil vi tage en sag på plads med Muay Thai træning. Hvis du ved noget om kampsport overhovedet, så ved du om Muay Thai, da det er en af ​​de mest populære og mest effektive metoder til selvforsvar, som du kan lære. Det kommer fra Thailand, i Sydøstasien.
Uanset hvem du er, kan du begynde at tage Muay Thai klasser. Dette gælder selvfølgelig også for piger. Det er rigtigt, hvis du er en pige, og du ønsker at udøve kampsport, så er der ingen grund til at være bange for dem eller skamme sig for dine lidenskaber. Du kan træne din røv ud, hvis du ville.
Men vi er stadig klar over, at mange af jer, især piger, kan være bange og bekymrede over den oplevelse, der venter på dig. Muay Thai integrerer trods alt vold – det er essensen af ​​kampsport. Selv om dette er sandt, har du stadig ingen grund til at være bekymret for at du kan blive skadet i løbet af træningssessionerne. Selvfølgelig skal du udøve dig selv for at uddanne Muay Thai, og fysisk indsats pr. Definition øger chancerne for skade, så der sker skader med Muay Thai-praktikanter. Men du behøver ikke være bekymret for den voldelige del af Muay Thai overhovedet, fordi dette er et kontrolleret miljø. Du kommer til at øve strejker og spark, og du vil komme til at forsvare dem. Men på ingen måde vil du blive udsat for fare for at blive såret. Selvfølgelig er dette modus operandi for de fleste Muay Thai skoler, og der kan være et par renegade skoler derude, der virkelig går over toppen.
Men 99% af tiden vil du gøre det godt at være bekymret og at gå og træne Muay Thai, uanset hvem du er.

Leave a Reply