Chadchainoi bliver pareret

Daeng Bangpo, en stor muay thai camp Sitbenjama åbne hans sind om Chadchainoi S.J. toipadriew ikke tab. Hvis han tab, vil han blive elimineret straks. Lørdag 5 juni 5 er dette en vigtig kamp for ham i en Yib Wam Yib stang boksning turnering 1.
Daeng Bangpo, en stor muay thai lejr i Thailand Sitbenjama åbne hans sind om en Muay Siam reporter om hans søn beredskab, Chadchainoi S.J. toipadriew, der har en kamp på en Yib Wam Yib stang boksning turnering 1 i anden runde med ET Petchsomnuk i Muay Thai krig til nytår på 5 juni på Aomnoi. Han forberedte sig meget godt, fordi denne kamp er vigtig for ham i en boksning turnering efter hans tab i første runde med Panomrung W.sangprarai. Hvis han tab i anden runde på lørdag 5 juni, vil han blive fjernet øjeblikkeligt. Alle kender denne kendsgerning, så han kan gå til den næste runde af wining. Hvis Chadchainoi er elimineret, ville muay thai fans være meget chokeret, da Chadchainoi er en berømt muay thai bokser muay thai turnering.
Aungmor inviterer muay thai fans til at juble Kaidam
Aungmor Krabeedang forereach for at oprette funktioner i Dao Rung Chu Ja Reen krig i reden kampen på torsdag 10 juni 56. Vi ønsker muay thai fans til at juble og støtte en promotor. Den første runde af Kaimukdam Eakbangsai og Sakmongkol Pinang 96 og Kaimukdam er negative 2 pounds i denne kamp. Jeg tror, muay thai fans vil begejstre.
En promotor fra Thailand, Aungmor Chujarern er tilladt at åbne Dao Rung Chu Ja Reen krig på 10 juni på Rad Cha Dam Neun Stadium, så han vil få en flybillet til tage boksere kampen i Japan. Han meddele kampen listen fra Bundong Kamlangdee til muay thai fans selv Muay Siam Daily af følgende: den første runde er Kaimukdam Eakbangsai muay thai triaining camp 119 pounds med Sakmongkol Pinang 121 pounds, anden runde er Kaimukkaw (Watchara muay thai Gym) P. Thairungreungkamai mødes Eakrit fra Thonbury Bangkok University har samme vægt 130 pounds er den tredje runde Kraipetch S.Chockchaikit 118 pund mødes Thanongsaklek Shuwattana 119 pounds. Og andre kampen er Julong Eakbangsai og Talayhod Tiger Muay Thai, Jumong Eakbangsai og Singto Parnsomboon, Neunlanlek Porjo mødes Sakartit T.laju Manatchai C.Rungrod mødes Nongmai Lukbunmee, Runmai M.Tammachad mødes Doungsompong S.Prasobchock, Praserdsak S.Prasobchock mødes Chadpetch S.Punsawad og den vestlige stil boksning af Kwangtong Mød Seko Sakai (Danmark bokser) .
muay thai introduktion: muay thai training in thailand, muay thai træningslejr , muay thai camps in Thailand

3 thoughts on “Chadchainoi bliver pareret

  1. james Beer

    Chadchainoi har ændret til at træne i mange thai boksning lejre, men i dag er han bekræfter, at han ikke flytter til enhver Muay Thai lejre i Thailand, han ønsker at træne og gå på pension med SJ Toipadriew muay thai træningslejr.

Leave a Reply