Monthly Archives: October 2019

Smuk ø til Muay Thai

Der er mere end 1,000 øer i Thailand, men Phuket Island er den mest populære, i det mindste når det kommer til rejsedestinationer. Dette er også den største ø i Thailand. Rejsebureauer kan bekræfte, at når folk søger ferie muligheder i Thailand de normalt ser på Phuket. Folk fra hele verden besøger Phuket, herunder berømte berømtheder.
Men det betyder ikke, at de, der ønsker at rejse på et budget, ikke kan gå der, fordi der er indkvartering for hver kategori af mennesker, og Thailand er et land, hvor du kan finde relativt billig mad og andre produkter.
Hvad folk som mest om denne eksotiske ø er den utrolige natur-smukke hvide strande, uforglemmelige solnedgange og snesevis af aktiviteter, som de kan gøre der-vandreture, trekking, sejlads, svømning, dykning og… Muay Thai træning!
Muay Thai er ved at blive en reel fitness aktivitet hit i de sidste par år, fordi mange eksperter har indset de mange sundhedsmæssige fordele, at denne gamle sport leverer. Selvom Muay Thai (Thai boksning) startede som en kamp sport og bekæmpe dygtighed for beskyttelse, er det nu mest brugt af folk, der ønsker at tabe sig, komme i form og forbedre deres helbred.
Muay Thai træning består af forskellige øvelser, herunder skyggeboksning, stansning puder og mange forskellige styrke og cardio øvelser. Vær ikke intimideret af disse oplysninger, fordi selvom du er en komplet nybegynder, der har været inaktiv i en lang periode, vil du ikke have problemer med træningsprocessen.
Dette er selvfølgelig kun sandt, hvis du deltager i en Muay Thai træningslejr og heldigvis er der snesevis af lejre i Phuket. Disse lejre har professionelle instruktører (normalt tidligere eller nuværende Muay Thai krigere), og de kan arbejde med hver kategori af studerende-mænd, kvinder, begyndere, avancerede atleter osv. De vil overvåge og analysere dine fremskridt og foreslå dig de bedste øvelser til dine træningsmål.
Hvad du skal huske er, at denne uddannelse er meget interessant, og du vil ikke føle dig træt i et minut. Selvfølgelig vil den tid, du vil bruge mellem trænings klasser, forbedre den følelse-du vil være i stand til at slappe af på stranden, besøge indkøbscentre, naturlige og historiske attraktioner og gøre mange andre ting.