Monthly Archives: December 2018

En god ferie med Muay Thai boksning

Hvis du tror at du skal forblive fuldt passiv i løbet af din ferie, anbefaler vi dig at tænke igen. Det værste, du kan gøre for din ferie, er at sidde tilbage på det sted, hvor du i øjeblikket bor og se fjernsyn hele dagen lang. Sikker på, det kan hjælpe dig med at slappe af og hvile fra det hårde arbejde, du måske har lavet hjemmefra – men det er ikke det, du skal gøre mens du er på ferie – du kan gøre så meget mere!
Der er aktive måder, hvorpå du vil kunne hvile. For en, kan du indarbejde lidt motion i løbet af din ferie. Mange mennesker har den falske tro på at udøve sap på de energiniveauer, du har, og at det vil efterlade dig udmattet til sidst, uden vilje til at leve. Selvom det er sandt at motion bruger en del af din energi, er det også sandt, at motion vil give dig endnu mere energi, end du tidligere har haft. Så i løbet af din ferie vil du give energi og fokus og klarhed i sindet, du har brug for for at få det bedste ud af din ferie.
Du kan også bruge lidt tid på at prøve at lære en ny færdighed. Afhængig af dine præferencer – du er bundet til at have noget, du ønsker at lære i livet. Det kunne være madlavning, det kunne tegne – alt fungerer. Hobbyer har en måde at genoplive os på og give os en ny livsstil, så det ville være en god ting for dig at gøre, mens du er på ferie for at hente en ny færdighed. Du ville ikke have brug for meget tid – en time eller to på daglig basis er alt hvad du behøver for at oprette grundlaget for din viden om visse aspekter af visse færdigheder. Og hvis du går i udlandet, vil der typisk være en indfødt færdighed, som du kan lære.

Brug Muay Thai til gavn for dit helbred

Der er mange forskellige parametre for sundhed. Der er dit kardiovaskulære helbred, der er sundhed i dine organer, der er sundhed og tilstand af dine muskler og led. Det ville være virkelig smart for dig at tage sig af dit helbred så godt som muligt, da du næsten er halvdelen af ​​personen uden den.
Så hvad kan du gøre for at forbedre dit helbred? De fleste sundhedseksperter anbefaler dig at gøre lidt motion. Nu, før du begynder at gå på en tirade om det faktum, at du ikke har tid nok til at gøre lidt motion – så hør os først. Sandheden er, at du ikke engang har brug for meget tid for at få en vellykket træning. Tænk over det – det giver mening. Ved du hvor mange pushups du kan gøre inden for en tidsramme på 20 minutter? Hvis du er i form, så kan du lave tusind pushups om 20 minutter. Tror du, at dette vil give dig god nok til en træning? Selvfølgelig vil dit hjerte blive pumpet som skørt, forsøger at holde op, og dine muskler vil arbejde overarbejde.
Så der er din sundhed rutine – gør pushups i 20 minutter om dagen. Selvfølgelig, når du starter, kan du ikke gøre 1000 pushups. Du kan ikke engang kunne gøre 50. Det vigtige her er at fortsætte. Må ikke bare blive skuffet og træt af det, og stop ikke! Som tiden går, og du arbejder på forbedring af din pushup teknik og styrke – du vil se, at pushups bliver lettere og lettere. Nu kan du begynde at pumpe hundrede pushups. Efter en måned eller to kan du komme til 200. Dette er godt nok til en højkvalitets træning, da pushups er en af ​​de mest grundlæggende sammensatte bevægelser, hvor du bruger en stor del af musklerne i din krop.
En lille advarsel her – vær opmærksom på at du ikke overdriver pushups. Der er altid en risiko for overtraining af dine muskler, uden at give dem nok tid og næringsstoffer til at komme sig fra stress. Dette vil føre til skade. Også – din krop fungerer som et system. Der er forskellige muskler, der bruges til at trække og skubbe. Sørg for, at du laver nogle sammensatte trækbevægelser for at holde trækmusklerne tilpas, da ubalancer i muskelkæderne også kan føre til skade. Den fælles pull-up vil bare gøre det fint at give dine trækkende muskler en solid træning.

Kampsporten på de smukkeste strande

Muay Thai er en åben kunst. Det er en tradition fra Thailand. Enhver kan tilpasse det til at være, hvad de vil. Det gør dig til en bedre mand generelt. Dette er på grund af de anstrengende, strenge og skræmmende opgaver, du bliver nødt til at overvinde. Det vil bygge udholdenhed, udholdenhed og anden disciplin tilbøjelige dyder. Det bringer det bedste ud i dig. Uanset hvad du tror du ikke kan gøre, minder Muay thailandsk træning konstant om at du kan.

Som kvinder gør muay thai dig udfordring dine grænser. Som fighters, eller som en virksomhedsejer eller som en teenager, der forsøger at gøre det gennem juniorhøj eller som en mor, stort set som mennesker, er dette et redskab til at hjælpe dig med at genkende, at det, der var umuligt i går, er muligt i dag. Det kan være drivkraften bag alle dine resultater.

Det betragtes generelt som en gentleman sport. Du kan vise den evne, du har, og du kan overleve hvor som helst du går. De fleste undervisere gentager hele tiden til eleverne, at det aldrig skal bruges på den forkerte måde, for at blive en dårlig fyr, en gangster eller en terrorist. Du kan ikke og bør ikke bruge Muay Thai til at kæmpe udenfor ringen.

Det er almindeligvis beskrevet som kunsten på otte lemmer, hvilket betyder at du rammer med dine arme, du sparker med dine lemmer, du rammer med albuerne og med dine knæ, hvilket er noget, der adskiller det fra de andre sportsgrene. Det er den nationale sport i Thailand, så det er en sport såvel som en form for selvforsvar. Det er utroligt ødelæggende; det kan være utroligt brutalt, hvilket er interessant, fordi lærerne er helt forskellige mennesker, når de kommer ud af maden. Du ville ikke tro, det er de samme mennesker, der lærer denne utroligt ødelæggende sport hver dag.

Muay thai er en absolut perle, hvis din plan er at tabe sig. Dens træningsrutine kan ikke sammenlignes med andre. Det hjælper med at udvikle magre muskler bortset fra den kardiovaskulære styrke, du skal bygge, og den stigning i udholdenhedsniveauer, du vil opleve. Det er den perfekte vægttab terapi.