Monthly Archives: September 2018

Tabe sig med Muay Thai mens du nyder en eksotisk ferie

Nogensinde ønsket at forbedre dit helbred, tabe sig og udforske Thailands skønhed? Thailand er det eneste land, hvor du kan nyde en ferie, mens du deltager i de mange Muay Thai træningslejre, der er tilgængelige for at tabe sig og komme i form. Det er en sjov og spændende måde at opleve de mange sightseeing muligheder, mens du får vejledning og ekspertviden i at udføre sådan gammel praksis. Vi kigger nærmere på fordelene ved Muay Thai og grundene til at deltage i dette unikke thailandske program for god sundhed og varig velvære.

Hvad er Muay Thai?

Almindeligt benævnt “Science of 8 Legs” Muay Thai involverer det aktive engagement af hele kroppen gennem stansning, sparkning, slående og blokering. Det omfatter brugen af ​​ben, knæ, albuer, næver og fødder. Som en øvelsesmetode hjælper det med at udvikle utrolig kernestyrke, der hjælper med at forbedre rygsmerter, mens intensiv bevægelse øger muskeltonen, fleksibiliteten og letter vægttab.

Sundhedsfordelene ved Muay Thai

Thai Boxing er en fremtrædende kampsports sport i Thailand. I dag er det mange mennesker, der taber sig og arbejder for et godt helbred. Et stort antal turister besøger Thailand på jagt efter professionelle hjælpelinjer for at lære denne sportes intricacies. Det er også engageret til at understøtte fitness, da det styrker og stabiliserer hele muskulaturet og skeletsystemet.

Mens Muay Thai er traditionelt kendt som en asiatisk kampsport, er det blevet en populær form for motion. Personer, der engagerer sig i disse metoder, starter med de grundlæggende Muay Thai bevægelser. Når du har lært disciplinen og fundamentet, kan du deltage i mere komplekse træk. Udførelsen af ​​hvert sæt overvåges af en professionel træner. Inddragelsen af ​​hele kroppen betyder, at du er i stand til at tabe sig i en hurtig takt. Høje niveauer af konstant kardiovaskulær aktivitet tilskynder fedt tab, som du fortsætter med at forbrænde kalorier.

Hvis du er begrænset af rygproblemer, kan udviklende kernestyrke forhindre mod lændehindringer. Muay Thai introducerer også professionelt styret indsats for at blive aktiv og tage kontrol over dit liv.

Vægttab med Muay Thai

Fedme er i dag betragtet som en epidemi. Det betyder, at antallet af mennesker, der kæmper med fedme og nogle af dets varianter, har en tendens til at vokse sig større om dagen. Men frygter ikke – virkningerne af fedme er for det meste helt reversible. Alt du skal gøre er at opnå vægttab. Og tro det eller ej, det er faktisk ikke en meget vanskelig ting at gøre.
Det kan måske synes svært først i første omgang. Afhængigt af tilstanden af ​​dit helbred og fitness kan du kæmpe for at kaste de overskydende pund i starten. Du bliver nødt til at gøre et par ting for at tabe sig, og de vigtigste af dem er følgende: Træning og forbedring af din kost.
Men chancerne er, at du allerede vidste det. Folk har dog tendens til at kede sig med sandhedens enkelhed, og de forsøger derfor at lave deres egne “nye og forbedrede” måder, hvorpå de kan tabe sig og opnå fitness. Så dette er hovedårsagen til eksistensen af ​​de tusindvis af vægttabprodukter, der markedsføres på tv og internettet, der lover dig verden med hensyn til vægttab – men de er ikke kun ineffektive for det meste – de kan også Vær meget farlig at bruge.
Så vi anbefaler dig at komme tilbage til det grundlæggende – kedeligt som de måske ser ud til dig. Du bør gøre motion 3-4 gange om ugen i det mindste i 30 minutter til en time. I løbet af dette tidsrum har du nok tid til at lave de grundlæggende sammensatte øvelser, du har brug for for at hjælpe din krop ud af ruden og dovenskab og opnå en ny tilstand af styrke og sundhed. Dette behøver ikke at være svært at gøre – og du vil finde ud af, at det med tiden bliver gradvist nemmere for dig at træne. Hele din krop vil faktisk begynde at ønske træning efter et stykke tid – du vil finde ud af at motion kan blive en stærk kraft af positiv afhængighed.